Belföld

Csend a brókerbizottságban – senki nem mondott semmit

admin
admin

2003. 11. 05. 14:17

Együttműködési szándékukat kifejezték, de nem válaszoltak a hozzájuk intézett kérdésekre az Állami Autópályakezelő (ÁAK) Rt. és a Nemzeti Autópálya (NA) Rt. jelen lévő képviselői az Országgyűlés bankbotrányt feltáró bizottságának szerdai ülésén.

A testület tagjai hosszú és személyeskedéstől sem mentes ügyrendi vitát folytattak arról, újra el kell-e fogadni az ülés napirendjét. Végül nem fogadtak el új napirendet, hanem folytatták a bizottság feladataként meghatározott kérdések egy hete megkezdett tárgyalását. Arra kerestek választ, hogyan kerültek közpénzek a Pannonplast Rt.-be és milyen módon érintett ebben az ÁAK és az NA.

A testület előtt Bodnár Zoltán, az NA vezérigazgatója kijelentette: az ügyrendi vitára tekintettel addig nem kíván válaszolni a brókerügy körülményeit vizsgáló kérdésekre, amíg nem biztosítják arról, hogy a testület a házszabálynak és saját ügyrendjének megfelelően működik.

Hasonlóan nyilatkozott az ÁAK vezérigazgatója, a felügyelő bizottság elnöke és az igazgatóság további – a bizottság előtt megjelent – három tagja.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Hajléktalanok mutatták meg féltett vagyonukat

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.