Belföld

Hassan az MTV-be is vitt Kulcsár pénzéből

Az ügyészség tegnap délután ismételten kihallgatta a szír állampolgárságú El Abed Hassant, akit a K&H-ügyben pénzmosás alapos gyanúja miatt helyezett előzetes letartóztatásba a bíróság.

A Magyar Hírlap információi szerint az ügyészek csaknem egytucatnyi nagy értékű banki átutalásról kérdezték, amelyek címzettjei közül az első volt a sorban Forró Tamás, az ismert televíziós személyiség cége.

A szíriai férfi ügyvédje, Retteghy István közölte: védence azért kért ügyészi kihallgatást, mert a rendőrségen mindeddig nem volt lehetősége beszámolni ezekről az tranzakciókról. Állítása szerint a Szervezett Bűnözés Elleni Igazgatóság nyomozói többszöri kérésük ellenére sem mutatták meg védencének azokat a lefoglalt banki kivonatokat, amelyek segíthetnének Hassanak felidézni a történteket.

Pusztán emlékezetből ugyanis képtelen beszámolni arról, hogy mikor kinek, mekkora összeget utalt át a számlájára beérkezett pénzekből. Az ügyészek ugyanakkor készek eléjük tárni ezt a listát, elősegítve a teljes körű vallomást.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik