Belföld

Bemutatkozik a McAfee új stratégiája: út a végpontok biztonságához

A McAfee Security forradalmian új megközelítése az asztali és kiszolgálógépek biztonságáért

A Network Associates nyilvánosságra hozta a végpontokon futó rendszerek biztonságának forradalmian új megközelítését részletező termékstratégiáját, amely a vállalati szerverek és kiszolgálógépek védelmét helyezi új alapokra. A McAfee díjnyertes vírusirtó, behatolásmegelőző és tűzfal technológiáit magában foglaló szoftver átfogó védelmet nyújt a végpontokon futó rendszerek számára. Az integrált megoldás egyetlen menedzsment-infrastruktúrán keresztül véd a rosszindulatú kódok, valamint az operációs rendszer és az alkalmazásszoftverek sérülékenységeit célzó hackertámadások ellen.

A nyílt típusú kommunikációs eljárások használata nagyobb támadási felületet is jelent. A rendszer megtámadásához kínálkozó számos út miatt vált minden eddiginél fontosabbá a végpontokon futó rendszerek, az asztali és kiszolgálógépek, valamint a vállalati rendszerekhez kapcsolódó felhasználók hatékony védelme.

A támadások rendszerint sokkal gyorsabban történnek, mint ahogy a rendszeradminisztrátorok reagálni tudnak, a javítások telepítése és tesztelése, az új biztonsági szabályzatok telepítése az összes végponton megengedhetetlenül sok időt vesz igénybe, ezért van szükség teljes, az összes végpontot átfogó védelmi megoldásra, amely megszünteti a napi javítások szükségességét is.

A McAfee rendszervédelmi megoldás központilag az ePolicy Orchestrator konzol alól menedzselhető, kihasználva annak összes központi szoftvertelepítési, szabályzatkezelési és grafikus jelentéskészítési funkcióját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik