Belföld

offline.pararadio.hu avagy ParaRadios programok élőben

Az idén hatodik születésnapját ünneplő ParaRadio (www.pararadio.hu) október közepétől elindítja offline műsorsorozatát.

A ParaRadio ezentúl több fronton is aktivizálja a köré csoportosuló fiatalokat sokszínű, multikulturális programjaival. Egyelőre a beszélgetni és táncolni vágyó közönséget célozza meg, de tervei között szerepel fotó- és képzőművészeti kiállítások szervezése is.

A budapesti éjszakában a következő helyeken és időpontokban tűnik fel a ParaRadio mint „házigazda”:

A verbálisan informatív kulturális események kedvelőinek havi egyszeri alkalommal beszélgetős estre kerül sor, amelynek a Szóda ad helyet. A sorozat első vendégei Antal Nimród filmrendező és Csányi Sándor filmszínész lesznek, akik a novemberben bemutatásra kerülő Kontroll című filmről, annak forgatásáról és egyéb érdekességekről beszélgetnek majd. Az estet az Interneten is követhetik az érdeklődők (http://offline.pararadio.hu).

Helyszín: Szóda, VII. Wesselényi u. 18.
Időpont: október 21. 18.00 óra, majd havonta keddenként ugyanakkor

A sensomotorosan informatív, azaz zenei rendezvények sorában első az Extrában minden szerdán este megrendezett No Fidelity est, amelyen a NoFi Unit 3 oszlopos tagja (Dj Bertold, Dj hooker, MRaID) mellett állandó vendégek, meglepetések is várják az intelligens elektronikus zenére nyitott közönséget.

Helyszín: Extra, V. Királyi Pál u. 6.
Időpont: hetente szerda 20:00 órától hajnalig

A ParaRadio mindig fontosnak tartotta, hogy a hazai tehetségeknek teret és lehetőséget adjon, így szinte magától értetődő volt, hogy a rádió felvállalja az UpDate elnevezésű zenei koncertsorozat „házigazda” szerepét. Havonta két alkalommal az A38 állóhajó ad otthont a fiatal, feltörekvő hazai zenekaroknak, DJ-knek.

Helyszín: A38 állóhajó, Petőfi Híd budai hídfő
Időpont: havonta kétszer keddenként 21:00 órától

Offline programoldal és a webes közvetítések oldala: http://offline.pararadio.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik