Belföld

Népszerű a Sulinet Expressz – tízezer gépnél tartanak

Már 10000 számítógépet, illetve közel 40000 számítástechnikai eszközt és alkatrészt vásároltak a programban. A vásárlások összértéke szerdán átlépte a 3 milliárd forintos határt - derül ki a Sulinet Expressz sajtóközleményéből.

A „Sulinet Expressz – számítógépet adókedvezménnyel”, a Sulinet Expressz programon belül, azt hivatott elősegíteni, hogy – főként az oktatáshoz kapcsolódóan – minél több háztartásba kerüljön otthoni számítógép, illetve a már meglévőket korszerűsíteni, fejleszteni tudják a családok.

A program indulása óta folyamatosan és gyorsuló tempóban növekszik a vásárlások összértéke.

Az eddig eladott több mint 10000 számítógépes konfiguráció értékben több mint felét teszi ki az összeladásnak. A programban összeállított konfigurációk mindegyike úgy lett kialakítva, hogy a számítógépek minden alapvető felhasználói célnak megfeleljenek, legyen szó munkáról, tanulásról, internetezésről vagy játékról.

Operációs rendszer, CD-író, video- és hangkártya, modem, alapvető tartozéka minden, a program keretében megvásárolható számítógépnek. Sőt, a gép mellé új és kényelmes elektronikus adathordozó eszközt (USB pendrive-ot) is kapnak a vásárlók. Minden konfiguráció mellé 3 év garancia jár.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik