Belföld

Kábeltelevíziós panaszok a fogyasztóvédőktől

Az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület (OFE) a jövőben is kiemelten foglalkozik a kábeltelevíziós szolgáltatással kapcsolatos bejelentésekkel - közölte a Újlaki-Vátz László, a fogyasztóvédelmi civil szervezet szóvivője.

Újlaki-Vátz László úgy értékelte, hogy az egyesület afogyasztók érdekében eddig sikeresen lépett fel a kábeltelevíziós szolgáltatások ügyében. Legutóbb bejelentésükre a Gazdasági Versenyhivatal Versenytanácsa eljárást indított a DKTV Távközlési Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. ellen gazdasági erőfölénnyel való visszaélés miatt.

Ennek eredményeként, a napokban megszületett határozat megállapította a szolgáltató által a Tokaj területén lévő hálózatán az előfizetési díjak túlzottan magas voltát. Újlaki-Vátz László elmondta, hogy az utóbbi években a lakossági igények és panaszok a szolgáltatások irányába tolódtak el. Ezek között a lakosság különösen érzékeny a közüzemi szolgáltatások mellett a sokak számára a legfőbb szórakozást jelentő kábeltelevíziózással kapcsolatos szolgáltatás fogyatékosságaira.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik