Belföld

Forró Tamás szerepe még tisztázatlan a brókerügyben

Pénzmosás gyanújával előzetes letartóztatásban lévő szír El Abed Hassan 64 millió forintot fizetett a Nap-kelte műsorvezetője, Forró Tamás cégének , lapértesülés szerint további 100 milliót a Montrade utalt a Tízezer Kft.-nek. A médiaszemélyiség addig nem vezet műsort, amíg nem tisztázódik szerpe az ügyben - írja Magyar Nemzet.

Forró Tamás kedden az MTI-nek elismerte, hogy az általa vezetett cég számlájára 64 millió forintot fizetett be egy magánszemély, de ez – elmondása szerint – tagi kölcsön volt, amelyet visszakapott. Megjegyezte: azzal, hogy a “sajtó egy része” több összefüggésben is kapcsolatba hozta az úgynevezett brókerüggyel, televíziós közreműködése megnehezíti a műsor, a csatorna és a kollégái helyzetét.

Az MTI információja szerint Forró Tamás neve is rajta van Kulcsár Attila mintegy 200-as VIP-listáján. A rendőrség eddig az ügyfelek mintegy kétharmadát hallgatta ki tanúként, de Forró Tamást még nem. Nemrég egy rendőrségi vezető úgy nyilatkozott, hogy a “problémásabb eseteket” a végére hagyják.


 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik