Belföld

10 millió eurós alárendelt kölcsöntőkét kap a Magyarországi Volksbank

Hosszú távú stratégiájának, azon belül a kis- és közepes vállalkozások finanszírozásának támogatására 10 millió eurós alárendelt kölcsöntőkét nyújt - az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Banktól (EBRD) felvett forrásból - az Österreichische Volksbanken magyarországi leánybankjának, a Magyarországi Volksbanknak - tette közzé sajtóközleményben a Magyarországi Volksbank.

Az tíz éves lejáratú alárendelt kölcsöntőkét a Magyarországi Volksbank többségi tulajdonosa, az Österreichische Volksbanken AG közvetíti magyarországi leánybankjának. A 10 millió euró forrása az EBRD és az ÖVAG között született, 150 millió eurós hitelmegállapodás, amelyet az EBRD az ÖVAG-nak közép-európai régiós jelenlétének erősítésére nyújt.


A Magyarországi Volksbank három évvel ezelőtt új, növekedési pályát jelölt ki. Stratégiájának középpontjában a kis és középvállalkozók, valamint a lakossági ügyfélkör áll.

Ajánlott videó

Kedden késő este jelentették be, hogy a tájékoztató idején életbe lépő szabályozás nyomán véget ér a 480 forintos üzemanyag korszaka: a Mol irányárai szerint a 95-ös benzin immár 641 forintba, a dízel pedig 699 forintba kerül.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!