Belföld

Két MSZP-s polgármester elismerte: kapcsolatban állt Kulcsárral

Andó Sándor kőbányai és Horváth Csaba II. kerületi MSZP-s polgármester is elismerte, hogy kapcsolatban állt a brókerbotrány gyanúsítottjával.



 Kőbányai szál

A Magyar Nemzetnek Andó Sándor kőbányai szocialista polgármester is elismerte, hogy kapcsolatban állt Kulcsár Attilával. Azt azonban cáfolta, hogy választási kampányát támogatta volna a brókerbotrány gyanúsítottja. 

Horváth Csaba, a II. kerület szocialista polgármestere az Origo.hu internetes újságnak elismerte, hogy üzleti kapcsolatban állt a Britton Kft.-vel. Horváth ismerte Kulcsár Attilát, a brókerbotrányban elhíresült üzletembert, akivel találkozott is. A polgármester közölte, hogy reklámügynöksége 2002 novemberében kötött üzletet a Brittonnal, ugyanakkor Horváth szerint ez nem volt jelentős üzlet (bár annak részleteiről nem volt hajlandó nyilatkozni).

Kulcsárral való kapcsolatáról Horváth azt mondta, hogy 2002 végén találkozott vele. A tavaly októberi önkormányzati választások után – mint a polgármester elmondta – több kereskedelmi bank megkereste üzleti ajánlatával, mint az önkormányzat új vezetőjét, és így a K & H is járt nála. A pénzintézetet pedig Kulcsár Attila képviselte, mivel ő volt a bank önkormányzati üzletágának vezetője.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik