Belföld

Széles termékválaszték az InterComp Hungary Kft. online hardver nagykereskedelmi szaküzletében

Néhány hónapja az Interneten (www.inter-comp.hu) is elérhetők a budapesti cég telephelyén megtalálható számítástechnikai hardver eszközök. A nagymennyiségű, rendszeresen frissülő árukészlet netesítésének célja az ügyfelek jobb kiszolgálása, a megrendelések összeállításának megkönnyítése, a kiskereskedők, viszonteladók részére.

A www.inter-comp.hu címen elérhető online áruházban jelenleg 30 termékkategóriában összesen 46 gyártó termékei találhatók meg. A termékválaszték folyamatosan bővül, a rendelését összeállító vásárló így egyre több és több számítástechnikai alkatrész közül választhat kedvező áron.
Az áruház nagykereskedésként funkcionál, így elsősorban viszonteladókat szolgál ki. Őket folyamatos akciók és hetente frissülő online árlista (http://www.inter-comp.hu/webshop/lista.php) várja a honlapon, annak érdekében, hogy rendeléseiket egyszerűen és gyorsan össze tudják állítani. A rendelések teljesítésére mód nyílik mind személyesen, mind pedig csomagküldő szolgáltatás igénybevételével.
A cég ingyenes házhozszállítást vállal Budapesten nettó 100.000 forint feletti, Pest, Fejér, Veszprém megyékben nettó 300.000 Ft feletti vásárlás esetén.

Elérhetőségek:

– Budapest, 1016, Mészáros u. 1. (Máv Tervező Intézet telepe)
– 06-1-487-0487, 06-20-3241-953
– www.inter-comp.hu
– inter-comp@inter-comp.hu
– kapcsolattartó: Kató Henriett

Ajánlott videó

Olvasói sztorik