Belföld

Fektess be a notebookodba!

Fektess be a notebookodba! – szól a magyar notebook gyártó, a Portocom felhívása. Az internetes vásárlások növekedésére alapozva a cég továbbfejlesztette Portocom Direkt üzletágát és egy forradalmian új konstrukcióval állt elő, ahol befektetett pénzünk éves szinten 150 %-os kamatot hoz.

A vállalat a hardver kereskedők közül az elsők között vezette be az online értékesítési formát. Az internetes áruházak azóta szépen elterjedtek, s ma már több jelentősebb hardver forgalmazó honlapján megtalálhatók. Ez a vásárlási forma egyre nagyobb népszerűségnek örvend az Internet használó vásárlóközönség körében, hiszen egyszerű, kényelmes és kockázatmentes megrendelést tesz lehetővé. A mobil számítógépek végszerelésével és kereskedelmével foglalkozó vállalat a nyári uborkaszezon ellenére az elmúlt hónapokban az Internetes megrendelések nem kevesebb, mint 75% (!)-os növekedését tapasztalta. A növekvő tendenciára alapozva a cég olyan notebook beszerzési konstrukcióval állt elő, amely elsősorban azon végfelhasználóknak kínálhat megoldást, akiknek a csökkenő notebook árak ellenére megfizethetetlen volt az új notebook.

A Portocom Direkt áruházában a hagyományos értékesítésben még nem is szereplő modellek megvásárlására nyílik lehetőség, sőt a legújabb gépek megrendelőit plusz 8 % kedvezménnyel honorálja a cég, ami egy hordozható számítógép áránál nem kevés: 17-32 000 Ft plusz árengedményt jelent. A notebook árát előátutalással vagy készpénzzel előre egyenlíti ki a vásárló, a cég pedig az összeg beérkezésétől számítva kezdi el legyártani az egyébként teljesen személyre szabott notebookot. A komoly engedménnyel megrendelt munkaeszközt az alkatrészek rendelkezésre állásának függvényében a tulajdonos akár 2 nap múlva átveheti, és ez a beérkezett megrendelések számának megfelelően maximum 15 munkanapra tolódhat ki. Az előre befektetett pénzen a megrendelő 15 munkanap alatt 8 %-ot realizál, ami éves viszonylatban 150 % kamatot jelent. Nem sok banki konstrukcióval érhető el ilyen megtakarítás! Az új rendszerhez a cég komoly direkt logisztikai rendszert és direkt pénzügyi rendszert dolgozott ki, a megrendelők minél biztonságosabb és gördülékenyebb kiszolgálása érdekében. A Portocom célja, hogy a legkorszerűbb notebookokat a legolcsóbb áron kínálja az Interneten, s a legolcsóbb címkét folyamatos árkorrekcióval kívánja fenntartani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik