Belföld

Növekvő kapacitás a vezeték nélküli internet piacán

A CovySoft Networks megszerezte az új ISO 9001-es nemzetközi szabvány megfeleléséről szóló tanúsítványt. Ezzel párhuzamosan jelentősen bővítette wireless internetszolgáltatásának lefedettségét - áll a cég közleményében. A CovySoft tovább növelte a RadioNET budapesti lefedettségét is.

Az ISO-minősítés kiterjed a cég teljes tevékenységére; internetszolgáltatási, szoftverfejlesztési, rendszerintegrátori és hostingszolgáltatásaira. A nemzetközi tanúsítvány a szolgáltatások magas színvonala mellett azt is igazolja, hogy a cég verseny- és fejlődőképes, valamint ügyfélorientált.

A CovySoft Networks a tanúsítvány megszerzése mellett tovább növelte wireless szolgáltatásának, a RadioNET-nek budapesti lefedettségét. Az eddig lefedett részek mellett a szolgáltatás már elérhető a VIII., IX., kerületben , illetve a X. , VII. , XIII. kerület egyes részein. A lefedettség-növelés mellett két új csomaggal is előállt a cég: a RadioNET Group a társasházi ügyfeleknek, míg a RadioNET Office az irodaházaknak nyújt alternatívát.


 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik