Belföld

Mivel vár a Sziget csütörtökön?

Patti Smith, a Sziámi, az Amorf Ördögök és a Frank Zappa Emlékzenekar koncertje, továbbá tetoválás-bemutató, mászófal-bajnokság és DJ tehetségkutató verseny is várja a látogatókat csütörtökön a Sziget fesztivál második napján az óbudai Hajógyári-szigeten.

A Nagyszínpadon este a Müller Péter vezette Sziámi, majd ezt követően az 56 éves, alternatív rockzenét játszó amerikai énekes, szövegíró Patti Smith ad koncertet, a Világzenei Nagyszínpadon pedig este a Jamaikából érkező, 1964-ben alakult Skatalites vezeti be az érdeklődőket a rhythm and blues, a dzsessz és az afrikai ritmusok hagyományainak világába.

A Wan2 színpadon délután fél négytől a tavalyi nyár egyik nagy slágere, a “Ketchup song” énekversenyét rendezik meg, este pedig – többek között – az Amorf Ördögök nevű zenekar lép fel. Éjféltől péntek hajnalig a brit Darren Emerson pörgeti a lemezeket a Pörgés Party Arénában.

A Tilos Zenekertben este kilenc órától DJ tehetségkutató versenyt tartanak, a Blues Színpadon pedig – este 11 órától – a Frank Zappa Emlékzenekar szórakoztatja az érdeklődőket. A Trend Szigeten este nyolctól tetoválás-bemutató várja az érdeklődőket és a jelentkezőket, az Algida Élményparkban pedig egész nap egy falat küzdhetnek le a “magasba vágyók”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik