Belföld

Utazzon SMS-ben!

Az első magyar SMS Last Minute Utazási Központ Önre vár! Júliustól indul útjára az új szolgáltatás, amely az utazni vágyók számára személyre szabott ajánlatokat küld.

A last minute utak sokszor elkerülik a figyelmünket vagy időben el sem jutnak hozzánk. Ebben segít a LastMinute SMS, amely rövid szöveges üzenetben értesít az aktuális utakról. Mostantól nem kell időt, energiát és pénzt pazarolni utazásaink kiválasztására. Az új SMS rendszer kérésre rendszeresen elküldi az utazni vágyók mobiltelefonjára az aktuális utakról szóló, napi frissítésű ajánlatokat.

A szolgáltatás személyre szabott és rugalmas: mindenki maga állítja be, hogy melyik úticél, melyik időszak és milyen árkategória érdekli, vagyis hogy milyen ajánlatokra kíváncsi és mindezt milyen gyakorisággal szeretné tudni. A rendszer rugalmasan alkalmazkodik a változásokhoz is: kérésre bármikor megváltoztatható az utazási cél.
A szolgáltatás igénybevételéhez csak annyit kell tenni, hogy a kívánt nyaralóhelyet és ipőpontot, valamint az utazás módját és a fejenkénti keretösszeget elküldjük a 06/90/635-530-as mobilszámra. Ezek után csak azokat az ajánlatokat kapjuk meg amelyet látni szeretnénk. A szolgáltatáshoz az EUROTOURS honlapján is megtekinthetünk minden olyan információt, amely érdeklődésünkre tarthat számot.

A rendszert a Pallas Technologies fejlesztette ki és az Eurotours Utazási Irodával együtt működteteti. A Pallas Technologies mobilkommunikációs igények kiszolgálására szakosodott, az ehhez szükséges szoftvert, hardvert és kommunikációs csatornát biztosítja. A cég tevékenységéről további adatok a www.pallastechnologies.com oldalon találhatóak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik