Belföld

Floridai ingatlanok magyar befektetőknek

A Florida Investment Marketing Incorporation, amely egy Floridában élő, magyar származású ingatlanbróker, Kovács László képviseleteként tevékenykedik Magyarországon, 4,5 éves működése alatt mintegy 10 millió dollár értékű floridai ingatlan magyar polgárok általi megvásárlását közvetítette.

Kovács, aki a tampai (Florida) székhelyű Re/Max Realty Professionals ingatlanbrókere, az Econewsnak elmondta, arra számít, hogy a következő öt évben a Magyarországról közvetített forgalom elérheti a 80 millió dollárt is.

A társaság jelen van a szomszédos országokban – Csehország, Szlovákia, Románia, Oroszország – is, a térség polgárai (Magyarországot is beleértve) az elmúlt években a társaságon keresztül mintegy 100 millió dollár értékű ingatlant vásároltak Floridában.

A Florida Inc. tavaly 250 ezer dollárt költött Magyarországon marketingra – mondta el a társaság keddi sajtótájékoztatóján Kemecsei Lívia, az európai tevékenységre létrehozott marketingcég vezetője. Az itteni ügyfélkör 70 százalékát visszatérő kliensek alkotják, akik főleg befektetési céllal vásárolnak külföldi ingatlant (családi házat, üdülőt, telket, üzleti ingatlanokat).

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik