Belföld

A magyar Philipstől a magyar Rynarthoz igazolt át a holland vezérigazgató

Willem van der Vegt, a holland érdekeltségű Philips Magyarország korábbi elnök-vezérigazgatója a Rynart csoporthoz csatlakozik, mint a cég közép-európai regionális fejlődéséért felelős igazgatója, közölte az érintett az Econews-zal. A holland központú, magyar és törökországi fióktelepekkel rendelkező Rynart csoport a logisztikai szolgáltatások, mint raktározás, hozzáadott értékű logisztika, beszerzési hálózat menedzsment, együttes-csomagolás, hazai disztribúció és nemzetközi szállítmányozás területén tevékenykedik.

A cég 1993 óta van jelen Magyarországon, jelenleg közel 100 ezer négyzetméter raktár területtel, 425 teherautóval rendelkezik, több mint 1500 alkalmazottat foglalkoztat és több mint 50 nagy ügyfelet szolgál ki. A csoport jelenlegi befektetéseinek 80 százaléka Magyarországon összpontosul. A Rynart Transport stratégiája a magyarországi és a környező országokban lévő vezető szerepének további erősítése.

A magyar szervezet lesz a közép-európai régió – amely magában foglalja Cseh Köztársaságot, Szlovákiát, Lengyelországot, Romániát, Bulgáriát, Szlovéniát, Horvátországot, Boszniát és Szerbiát – központja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik