Belföld

Õrült római vakáció ötezerért

További 100 000 darab kedvezményes árú jegyet kínál a Germanwings. Az érdeklődők június 18-a és június 22-e között foglalhatják le kedvezményes tarifájú repülőjegyeiket a www.germanwings.com internet címen - értesült a FigyelőNet a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményből.

A légitársaság minden járatára 5000 forintos (19 euró) ártól kínálja repülőjegyeit, amely minden adót és illetéket magába foglal. Az akció szerdán 20 órakor kezdődik és vasárnap éjfélig tart. A 100 000 kedvezményes árú jegy a 2003. július 1-e és 2003. október 25-e között közlekedő járatokra történő foglalások során vehető igénybe.

A Germanwings kölni átszállással járatokat indít Athénba, Barcelonába, Berlinbe, Bolognába, Drezdába, Edinburgh-be, Isztambulba, Izmirbe, Lisszabonba, a London mellett fekvő Stanstedbe, Madridba, a Milánó mellett fekvő Malpensába, Nizzába, Párizsba, Prágába, Rómába, Thesszalonikibe, Velencébe, Bécsbe és Zürichbe. Szezontól és időponttól függetlenül a Germanwings repülőjegyeinek nagy részét a két legolcsóbb kategóriájú, 5000 illetve 7600 forintos (19, 29 euró) áron – beleértve minden adót és illetéket – kínálja egy útra utasainak. A repülőjegyek a www.germanwings.com internet címen foglalhatók.


 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik