Belföld

Packard Bell világkonferencia Budapesten

Első ízben rendezi meg Budapesten, június 3-6. között éves világkonferenciáját a Packard Bell (a NEC Global csoport tagja), hazai partnerének részvételével, a Szinva Net Kft.-vel.

A világeseményt beharangozó sajtótájékoztatón a Szinva Net vezetője beszámolt a Sulinet Expressz és az „IHM-Katalógus” PC-pályázattal kapcsolatos szerepéről, a Packard Bell pedig ismertette a cég stratégiai terveit és legújabb világszínvonalú fejlesztéseit.

Negyven országból több mint százötven fő részvételével rendezik meg Budapesten az otthoni számítógépek egyik legnagyobb gyártójaként elismert Packard Bell világkonferenciáját. Az eseményt minden évben más – egzotikus – helyszínen rendezik meg, idén a választás Budapestre esett.

A konferencia alkalmából a nemzetközi Back to School és a Before Christmas program ismertetésére is sor kerül. Ezek keretében szeptemberben, az iskolakezdés idejére, illetve decemberben új termékvonalakkal jelentkezik a Packard Bell.

A konferencián részt vesz Michel de Bievre, a NEC Computers International Nemzetközi Divíziójának vezérigazgatója, valamint Pucz József régióigazgató és Vinnai János, a Packard Bell egyedüli magyarországi képviseletét ellátó Szinva Net Kft. ügyvezetője.

A világeseményt beharangozó sajtótájékoztatón Vinnai János ügyvezető igazgató beszámolt arról, hogy a Sulinet Expressz programban a Szinva Net konzorciális társával, a Bull Magyarországgal, több mint negyven hazai viszonteladóval, az Electro Worlddel és más értékesítő partnerrel együtt kívánja növelni piaci részesedését. A Sulinet programban eddig több mint 2500 gépet értékesített a Szinva Net.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik