Belföld

A Webnyeremeny.hu saját nyereményjátékot indított

Székesfehérvár, 2003. május 20. - Az aktuális nyereményakciókat összegyűjtő http://www.webnyeremeny.hu portál elindította első saját nyereményjátékát, együttműködésben a http://www.multimedia.hu és a http://www.greekcafe.net oldallal.

Galambos Dániel, az oldal főszerkesztője elmondta, hogy az interneten kívüli és internetes nyereményjátékokat is összegyűjtő www.webnyeremeny.hu látogatói mostanában igen szerencsések, hiszen az egyik legutóbbi kutya- és macskaeledeles játék 1 millió Ft-os fődíját az oldal egyik törzslátogatója nyerte, továbbá egy -teljes ellátással és 200 000 Ft költőpénzzel megspékelt- kétszemélyes egyhetes kanári-szigeteki utazás is egy Webnyereményt rendszeresen látogató lelkes nyereményjáték pályázóhoz került.

Az oldal üzemeltetője több céggel is együttműködve azt szeretné, ha ezúttal nem csak rajta keresztül, de tőle is nyernének. Ennek jegyében indította el a www.webnyeremeny.hu első internetes nyereményjátékát 2003. május 19-én.

A portál és a vele együttműködő partnerek első közös játékának időtartama: 2003. május 19. – 2003. július 13. Fődíj: a http://www.multimedia.hu felajánlásában 1 db hordozható DVD-író. A második helyezett nyereménye a http://www.greekcafe.net és az Andromeda Travel (http://www.andromeda.hu) felajánlásában 1 db 4 személyre, 1 hétre szóló szállásutalvány a görögországi Makrigialoszba. A játék során ezenkívül tovább értékes tárgynyeremények is lesznek. A részletes játékszabályzat megtalálható a www.webnyeremeny.hu oldalon.

A Webnyeremény.hu Magyarország első és mindmáig sok szempontból egyedülálló nyereményjáték-portálja. Folyamatosan 180-200 internetes és weben kívüli nyereményjátékra, nyereményakcióra hívja fel látogatói figyelmét, valamint fórummal és hírlevéllel kiegészítve gondoskodik a játékokat kedvelők számára a mindenkor aktuális, nyereményjátékokra vonatkozó információkkal. A regisztrálók ezenkívül minden kedden egy hírlevélből is értesülhetnek az elmúlt héten a weblapra felkerült nyereményakciók köréről.

A Webnyeremény.hu oldalon a nyereményakciók többféle szempont szerint vannak rendszerezve, így valamennyi információt könnyedén lehet megtalálni – ha valaki mégsem boldogul, az oldal saját keresőjét is használhatja.

A portál az elmúlt időszak alatt mintegy 1400 nyereményjátékkal egybekötött promóció adatait gyűjtötte össze. Ezek listája elérhető az oldal archívumából is.

Kapcsolódó linkek:
http://www.webnyeremeny.hu
http://www.greakcafe.net
http://www.andromeda.hu
http://www.multimedia.hu

A multimedia.hu oldal két éve indult, egyike az első hazai webáruházaknak.
A honlapon való vásárlás egyedülálló Magyarországon, ugyanis a hagyományos postai utánvétel mellett a vásárlónak lehetősége van arra, hogy a terméket egy hozzá közeli viszonteladónál (az ország minden városában vannak
multimedia.hu viszonteladók) vehesse át, és kérhesse az eladó
szakvéleményét. A multimedia.hu oldalon többszáz termék található a
következő kategóriákban: CD írás és olvasás, DVD írás és olvasás, CD/DVD
másolás és nyomtatás, audio-video-mp3, monitorok, adattárolás és adatmentés, adathordozók (lemezek, memóriák, szalagok és egyebek), kiegészítők (PC és notebook), PC részegységek, biztonsági rendszerek, audio-és video kazetták, fotó, nyomtatás, szofverek, szárazelemek.

További információ a sajtó munkatársai számára:
Galambos Dániel
főszerkesztő
http://www.webnyeremeny.hu
E-mail: galambos@webnyeremeny.hu
Tel.: (30) 285-1034

Ajánlott videó

Olvasói sztorik