Belföld

Vége a kapargatás korának – Vitamax feltöltés OTP ATM-eken keresztül

A VitaMAX kártyák egyenlegét már több mint 1500 bankautomatánál fel lehet tölteni, ráadásul a bevezető kampány keretében a Vodafone 2003. május 31-ig 2500 Ft-os feltöltés esetében 250 Ft bónuszt ad.

Ezentúl a Vodafone valamennyi VitaMAX kártyás (előre fizető) ügyfele több mint 1000 OTP Bank Rt. készpénzkiadó automatáinál is egyszerűen feltöltheti egyenlegét, a hagyományos feltöltőkártyáknál megszokott bonyolult eljárás nélkül.

A Telefon egyenlegtöltés/Vodafone menüpontot választva adható meg a feltölteni kívánt telefonszám és a választott feltöltési érték. A tranzakció során a bankkártyához tartozó bankszámláról automatikusan levonásra kerül, a VitaMAX számla egyenlegén pedig megjelenik a feltöltés összege. A Vodafone SMS-ben is értesíti ügyfelét a feltöltés összegéről és az új egyenlegről. Kérésre a szolgáltató a feltöltésről ÁFA-s számlát is kibocsát.

A feltöltés a legtöbb bank által kibocsátott lakossági bankkártya esetében díjmentes. A bankok ebben az esetben a vásárlási tranzakciókra vonatkozó díjszabást alkalmazzák, amely a bankkártyák túlnyomó többségénél díjmentes, a pontos feltételeket a kibocsátó pénzintézet hirdetményei tartalmazzák. A szolgáltatás május 15-től az OTP Bank Rt. bankjegykiadó automatáinál is igénybe vehető.

Így a 350 Euronet BANKOMAT automatával együtt (melyeken 2002. áprilisa óta már elérhető a szolgáltatás) már több mint 1500 azon bankjegykiadó automaták száma, amelynél a VitaMAX előfizetők egyenlegét könnyen és gyorsan fel lehet tölteni. A szolgáltatást biztosító ATM-ek listája és egy részletes kereső egyaránt megtalálható a www.vodafone.hu oldalon.

A Vodafone a külföldre látogató VitaMAX előfizetéssel rendelkező ügyfelek számára is kényelmesebbé tette az egyenlegfeltöltést. Több országban, ahol a Vodafone szolgáltatóként jelen van, – a hazai szolgáltatók közül egyetlenként -, lehetőséget biztosít a feltöltéshez: a mobilosok ezekben az országokban a helyi Vodafone által forgalmazott feltöltőkártyával tölthetik fel egyenlegüket a 177-es számon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik