Belföld

A Volán Tefu eladta korábbi telephelyét

A most értékesített Bogáncs utcai telephely az Észak-Pest Régióban, hat hektár területen helyezkedik el. Az eladásról megállapodást írtak alá a Révész Csoport tulajdonos-igazgatójával, Révész Bálinttal.

A Volán Tefu Rt. többmilliárd forintos beruházási keretet különített el logisztikai raktárfejlesztési programjának folytatására, – jelentette be Budapesten Wáberer György elnök-vezérigazgató. Hozzátette: A programhoz szervesen hozzá tartozik meglévő ingatlan portfoliónk megtisztítása. Ennek első lépéseként értékesítették a Volán Tefu Budapest XVI. kerületében lévő Bogáncs utcai telephelyét. Az eladásról megállapodást írtak alá a Révész Csoport tulajdonos-igazgatójával, Révész Bálinttal.

A 13 milliárd forint saját és 900 millió forint jegyzett tőkével rendelkező Volán Tefu a Hungarocamion Rt. 2002 végén végrehajtott akvizícióját követően optimálizálja a két önmagában is meghatározó piaci jelentőségű vállalat eszközeit és tevékenységeit. Az akvizíció révén a cégcsoport jelenleg több mint 100 telephellyel rendelkezik.

A most értékesített Bogáncs utcai telephely az Észak-Pest Régióban, hat hektár területen helyezkedik el. A telep 2500 négyzetméternyi irodateréből irányították korábban a Volán Tefu szállítmányozási, fuvarozási és logisztikai tevékenységét.

A Hungarocamion Volán Tefuba integrálásának januárban kezdődött folyamata fontos állomásához érkezett a napokban a cégcsoport menedzsmentjének, szakigazgatósági és fuvarszervezési részlegeinek a Hungarocamion Nagykőrösi úti telephelyére való költözésével. Ezentúl innen irányítják Magyarország és egyben Kelet-Közép-Európa első számú logisztikai szolgáltató cégcsoportjának egységeit, azaz öt tagvállalat 3600 foglalkoztatottjának munkáját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik