Belföld

A McAfee Security elnyerte a legjobb vírusirtó termék díját az SC magazin összehasonlító tesztjén

A Network Associates termékcsoportja, az Active Client Security nyerte el a legjobb vírusirtó termék díját („Best Anti-Virus") az SC magazin összehasonlító tesztjén. A McAfee Security technológiája megelőzte a versenytársak, például a Symantec Corporation, a Computer Associates vagy a Trend Micro termékeit.

Az SC magazin évente kiosztott díjait a biztonságtechnikai iparág élenjáró technológiát fejlesztő gyártóinak elismeréseképpen ítélik oda, különféle kategóriákban. A zsűri a döntést olyan információ-technológiai szakértők értékeléseinek alapján hozza meg, akik a vállalati rendszerek biztonságának fenntartásával járó nehézségeket testközelből ismerik.

„Az SC magazin díja tovább erősíti a Network Associates eltökéltségét, hogy átfogó biztonságtechnikai megoldásokat kínáljon ügyfeleinek” mondta Ryan McGee, a McAfee Security termékmarketing igazgatója. „Rendkívül büszkék vagyunk, hogy az SC magazin IT szakértőkből álló zsűrije ítélte nekünk ezt a díjat, mert ez azt bizonyítja, hogy a McAfee Active Client Security csomagot naponta használók tudják, hogy a termékek a legmagasabb szintű védelmet nyújtják napjaink rosszindulatú kódjai és internetes támadásai ellen”.

A McAfee Active Client Security csomag magában foglalja a rendszer sérülékeny pontjait és védetlen eszközeit felkutató ThreatScan szoftvert, az asztali és vezeték-nélküli számítógépek teljes vírusellenes védelmét biztosító VirusScan-t és VirusScan Wireless-t, a fájlok valósidejű vizsgálatát végző NetShield-et, és a rosszindulatú kódok és internetes támadások ellen védő Desktop Firewall-t is. A megoldás központilag menedzselhető a McAfee ePolicy Orchestrator segítségével, amely az összes, a hálózaton installált vírusirtó központi adminisztrációját teszi lehetővé.

Az SC Magazine-ról:

Az SC Magazine az információs biztonságot érintő minden kritikus témával foglalkozik. Széles körben elismerik, mint friss és pontos információk szállítóját az információbiztonságot fenyegető veszélyekről és a segítségül hívható megoldásokról. Az SC Magazine teljes médiaválasztékot kínál: nyomtatott vagy online megjelenést, valamint rendezvényeket.

További információ az Sc Magazine-ról: http://www.scmagazine.com/

A McAfee Security-ről:

A McAfee Security a Network Associates termékcsoportja, amely a vállalatokat biztonsági rések, vírustámadások és vegyes fenyegetések ellen védi. A McAfee Security átfogó hálózati védelmet kínál vírusirtó, kódolási, desktop tűzfal, behatolás érzékelő, sérülékenység elemző és menedzselt biztonsági technológiák segítségével. Az összes McAfee Security terméket támogatja a világ vezető vírusellenes szervezete, az AVERT (Anti-Virus Emergency Response Team), az a csapat, amely a LoveLetter, a CodeRed és a Nimda vírusokat is megfékezte.

További információ a McAfee Security termékekről: http://www.mcafeesecurity.com.


A Network Associates termékei régóta ismertek és használatosak Magyarországon. 2000 óta a Network Associates képviseleti irodát tart fenn hazánkban.

Megjegyzés: a Network Associates, a McAfee, az AVERT, a VirusScan, a GroupShield, a NetShield, az ePolicy Orchestrator, az Active Virus Defense, a Magic Solutions, a McAfee.com és a Sniffer a Network Associates, Inc. és/vagy vállalatai bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Az összes többi bejegyzett vagy be nem jegyzett védjegy ebben a közleményben a megfelelő birtokosok kizárólagos tulajdona.



PR ügynökség:



Szezám Kommunikációs Kft.
Ügyvezető: dr. Szekfű András
Tel: 438-0650
Fax: 315-1983
szezam@szezam.hu
www.szezam.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik