Belföld

Távozik Krecz Tibor az Axelerótól

Krecz Tibor, az Axelero Internet média üzletágának ügyvezető igazgatója 2003. április 1-jén távozik a társaságtól, s most induló, saját média-produkciós és tanácsadó cégében folytatja pályafutását - közölte az Axelero hétfőn.

A közlemény szerint Krecz Tibor döntését az Axelero vezetői sajnálattal veszik tudomásul, hiszen irányítása alatt, 2000 novembere óta a média üzletág kimagasló eredményeket ért el.

A szakember vezetése alatt 2001-ben integrált közösségi szolgáltatások és szerkesztett tartalmak új publikációs formában jelentek meg a portálon, majd 2002-től az Origo szolgáltatásai mobil eszközökön is elérhetőek lettek. A közlemény szerint az elmúlt két és fél évben az Origo folyamatosan a legnagyobb közönséget vonzó internetes médium maradt, ami egyben piacvezető online kereskedelmi pozíciót is jelentett.

Az ügyvezető igazgató távozása után a média üzletágat továbbra is Simó György általános vezérigazgató-helyettes felügyeli, a főszerkesztői teendőket Weyer Balázs látja el, az értékesítési területért Mester Sándor felel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik