Belföld

Vidéken terjeszkedik a „házaló bank”

A Provident Pénzügyi Rt. csütörtökön hivatalosan is megnyitotta képviseleti irodáját Pécsett. A kis összegű, rövid lejáratú lakossági készpénzkölcsönöket – képviselői hálózaton keresztül - adó társaság irodája Baranya és Tolna megye régiós adminisztrációs központjaként fog szolgálni. A Provident képviselői lakhelyükön keresik fel általában ügyfeleiket.

A képviseleti irodához kapcsolódóan szatellit irodák nyíltak Szigetváron, Siklóson, Mohácson, Szekszárdon, Dombóváron, Tamásiban és Pakson. Az irodák megnyitásával mind Baranya mind Tolna megye lakossága számára elérhetővé válnak a Provident termékei.

A Provident 2001 májusában kezdte meg tevékenységét Magyarországon. Az első két képviseleti iroda Budapesten nyílt, amelyet a Székesfehérvári, Kecskeméti, Szegedi és a harmadik Budapesti iroda megnyitása követett. 2002-ben a fenti képviseleti irodák és 19 szatellit iroda tette lehetővé, hogy Pest, Fejér, Veszprém, Bács-Kiskun és Jász-Nagykun-Szolnok megye lakói számára váljanak hozzáférhetővé a Provident Pénzügyi Rt. termékei. A cég ily módon a magyar lakosság felét tudta kiszolgálni.

Közel két éves működést követően a Provident Pénzügyi Rt. kis összegű, rövid lejáratú hiteleket nyújt több mint 60 ezer ügyfelének. A társaságnak jelenleg 250 alkalmazottja és több mint 900 képviselője van. A 2003-as év folyamán a Provident további képviseleti irodákat nyit Miskolcon, Debrecenben, Egerben, Békéscsabán, Nyíregyházán, Szolnokon és Győrben annak érdekében, hogy szolgáltatásai már az ország lakosságának 85 százaléka számára elérhetővé váljanak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik