Belföld

Távozik a Rába Rt. éléről Steiner László

A Rába Rt. igazgatósága elfogadta Steiner László vezérigazgató bejelentését, hogy nem kívánja meghosszabbítani szerződését, ami 2003. április 23-án jár le.

A Rába Rt. modern járműipari vállalattá formálásában igen jelentős 2 éves periódus záródik le – írja a cég a FigyelőNethez is eljuttatott közleményében. Az átalakulás folyamata a vártnál nehezebb körülmények között, romló világgazdasági környezetben zajlott le.

A Rába Rt. Igazgatósága a Felügyelő Bizottság támogatásával elkötelezett a folyamatok folytatása, a versenyképesség folyamatos javítása iránt – hangzik a közlemény. A Rába Rt. Igazgatósága 2003. március 20-i ülésén elfogadta és sajnálattal vette tudomásul Steiner László bejelentését, hogy nem kívánja meghosszabbítani szerződését, ami 2003. április 23-án jár le.

Steiner László karrierjét saját vállalatában kívánja folytatni, ahol több évtizedes vezetői tapasztalatát, mint „interim menedzser” (átmeneti menedzser) fogja hasznosítani.

Az igazgatóság elismerését fejezte ki azért, hogy Steiner László kész segíteni a Rábának abban, hogy munkakörét átadja az új vezérigazgatónak, akinek a kinevezése az új igazgatóság hatásköre. A kinevezésre a Rába április 23-án tartandó éves közgyűlését követően kerül sor.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik