Belföld

Élményfürdőt avatnak Debrecenben

Felavatták a mediterrán élményfürdő bokrétáját kedden délután Debrecenben, mivel az építkezés elérte az épület legmagasabb pontját. A nyitás június elejére várható: rengeteg élmény- és luxuselem lesz – ételt azonban nem lehet majd bevinni.

Lesz kamikázecsúszda, karszalagos beléptetőrendszer, és tizenkét órás nyitva tartás. Több mint két millárd forintos beruházás eredményeként kilencezer négyzetmétert is meghaladó beépített területtel adják át május utolsó napján a debreceni mediterrán élményfürdőt. Az egyidejűleg hatszáz fő befogadására alkalmas létesítmény két barlangfürdővel, vízi mászófallal, sodrófolyosóval, hidro- és kamikázecsúszdákkal, ötven férőhelyes szaunával várja majd a felfrissülni és pihenni vágyókat.

Magyarországon a debreceni fürdő lesz az egyetlen, mely egész évben, napi tizenkét órán keresztül (délelőtt 10-től este 10-ig) nyitva tart. A leendő üzemeltető beszámolt róla, a belépőjegyár–konstrukció elkészült: főszezonban a teljes árú felnőtt jegy 12 óra időtartamra sem haladja majd meg a háromezer forintot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik