Belföld

Olcsóbb internet kapcsolt vonalon és széles sávon is – az Axelero csomagjai

2003. március 1-jétől az Axelero Internet új, az eddigieknél átlagosan 25%-kal olcsóbb internetezést biztosító előfizetési konstrukciókat vezet be – jelentette be az internetszolgáltató. Az új szolgáltatások mindegyikére igaz, hogy az internetszolgáltatás díja és a telekommunikációs díj a felhasználók számára egy közös számlán jelenik majd meg.

A Kombi 15, 40, 100 néven most bemutatkozó, az internethozzáférés díját és a telefonköltséget is tartalmazó termékcsalád tagjai bruttó 3 ezer forintért 15 óra, 6 ezer forintért 40 óra, 9 ezer forintért pedig 100 óra kapcsolt vonali internetelérést biztosítanak a lakossági előfizetők számára.

Jelentősen csökken a lakossági szélessávú ADSL hozzáférés előfizetői díja is, a két különböző letöltési sebességet – 384 és 512 Kbit/s – kínáló szolgáltatásért mostantól bruttó 9900 illetve 11900 forintot kell fizetni. Ezzel egyidőben átalakul az üzleti kapcsolt vonali és ADSL portfolió is, amelyek előfizetői díjai is jelentősen csökkennek majd.

A szolgáltatások a Matáv új nagykereskedelmi ajánlatára épülve kerülnek kialakításra. Az Axelero Internet meggyőződése, hogy ezek az új ajánlatok nagymértékben segítik majd az Internet elterjedését és az információs társadalom kiépülésének fejlődését Magyarországon. A cég szerint az árcsökkentés révén mintegy 100 ezer új kapcsolt vonali, dial up-os ügyféllel nőhet 2003-ban Magyarországon az internetezők száma.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik