Belföld

Kör-SMS szolgáltatás a Vodafone-tól

A Vodafone elindította "körSMS" szolgáltatását, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen SMS-t több mobiltelefonos címzett is megkapjon. Az új szolgáltatás azok dolgát könnyíti meg, akik sűrűn küldenek több címzettnek SMS-eket.

A csoportos SMS leegyszerűsíti az azonos szövegű üzenetek küldését, így időt takarít meg a felhasználók számára, hiszen nem kell SMS-eiket egyesével elküldenie a baráti körnek vagy az üzleti partnereknek.

A körSMS szolgáltatás a Vodafone minden ügyfele számára elérhető, ingyenes regisztrációval, amelyet egyszerűen, a 07-70-7000701-es számra küldött “#reg korsms” tartalmú SMS küldésével végezhető el. A felhasználók egyéni címlistát, és abból csoportokat képezhetnek, természetesen többet is. Csoportos SMS üzeneteiket az önmaguk által létrehozott, kezelt és adminisztrált csoportok számára küldhetik el. Csoportjaik szerkesztését – létrehozását, bővítését, szűkítését – SMS-ben küldött parancsokkal és webes felületről egyaránt elvégezhetik. A csoportos üzenetek indítását kezdeményezhetik a rendszer központi számára küldött SMS üzenettel, vagy saját személyi számítógépükről a böngészőprogrammal behívott webes kezelőfelületről.

A vállalati ügyfelek számára ezeken felül- külön szerződés alapján – további lehetőségek is rendelkezésre állnak, amelyekkel saját belső vállalati kör SMS listák hozhatók létre, valamint szabályozhatóak a dolgozók körSMS küldési jogkörei. A körSMS a vállalatok számára rendezvények meghirdetésében, direkt marketing eszközként, valamint a belső kommunikáció felgyorsításában segíthet.

A Vodafone előfizetői a 06/707000701-es számon regisztrálhatnak az új szolgáltatásra, amelyet Interneten a https://korsms.vodafone.hu weboldalon érhetnek el. Az új szolgáltatás technikai hátterének kifejlesztését a Fornax Rt. végezte. A körSMS-el küldött üzenetek üzenetenként a tarifacsomagja szerinti SMS-tarifával kerülnek kiszámlázásra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik