Belföld

“Nudifly”: újabb extra szolgáltatások a vergődő repülési piacon

Egy amerikai légitársaság új szolgáltatással csábítja a nem mindennapi nyaralásra vágyókat - írja a Magyar Hírlap. A Miamiból Mexikóba tartó járaton - a repülési szint elérése után - szabad a meztelenkedés.

Egy houstoni légitársaság új szolgáltatással kíván még több utast megnyerni magának. A cég a “világ első meztelen hétvégéjét” kínálja az érdeklődőknek. A Miami és a mexikói Cancun város közötti járaton – szigorúan csak a repülési szint elérését követően! – az utasok szabadon levethetik ruháikat.

Tilos a helytelen magatartás

A “meztelen járaton” azonban nem minden megengedett. Bár lehetősége van mindenkinek, hogy csupán egy szemüveg öltöztesse a repülőút alatt, a “helytelen magatartás” tilos a repülőgépen. A cég kínálata az extrémnek mondható repülőúttal azonban korántsem merül ki: a vállalkozó kedvűeknek egy hetes nudista üdülést is kedveskednek. A borsos árba (kb. 114 ezer forintnak megfelelő dollár) természetesen a szintén igen lenge visszaút is bennefoglaltatik.

A Boeing típusú gépre egyébként 170-en már meg is váltották jegyüket. Az ötlet valószínűleg a légikikötők biztonsági szolgálatának is igencsak megkönnyíti a dolgát, hiszen a “meztelen járatra” jelentkező utasok poggyásza minimálisnak mondható egy átlag amerikai nyaralás felszereltségéhez képest.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik