Belföld

Vasárnapi Hírek: új kiadó, változatlan tartalom

A Sanoma Budapest Kiadói Rt. a mai nap megállapodást kötött a VH Kiadó Kft.-vel a Vasárnapi Hírek című vasárnapi lap kiadói jogának eladásáról. A Sanoma döntésének oka, hogy a lap nem illeszkedett a Kiadó hosszútávú magazinkiadási stratégiájába. A VH Kiadói Kft.-t a jelenlegi szerkesztőség tagjai alapították Ács György ügyvezető vezetésével.

A Vasárnapi Hírek az 1957-ben alapított Hétfői Hírek jogutódja és 19 éve van jelen a sajtópiacon. Ma ez az egyetlen vasárnap megjelenő (nem bulvár) hírújság, amelynek értékesített példányszáma csaknem 60,000.

Az új kiadó változatlan szellemiséggel, tartalommal és formában jelenteti meg a lapot, továbbra is számít hűséges, kétszázezret meghaladó olvasótáborára, valamint hirdetőpartnereire.

Több mint 30 kiadványával a Sanoma Budapest Kiadói Rt. Magyarország egyik legnagyobb médiavállalata. A kiadó a leányvállalataival együtt a magazinpiacon 32%-os piaci részesedéssel rendelkezik, több mint 400 munkatársa közel 15 milliárd forintnyi éves árbevételt ér el. A kiadó 10 internetes termék tulajdonosaként meghatározó szerepet játszik a hazai internetpiacon is. További tevékenységei közé tartozik a konferenciaszervezésen kívül a 2002-ben elkezdett könyvkiadás, eseményszervezés, merchandising és customer publishing.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik