Belföld

Sikeres a NextiraOne

Új szolgáltatások és termékek bevezetésével erősítette piaci pozícióját a NextiraOne Magyarország Kft, korábbi nevén Alcatel E-business Rendszerek Kft.

Az immár 21 országra kiterjedő hálózatával a NextiraOne elérkezettnek látja az időt, hogy nemzetközi partnereinek egységesen magas színvonalú szolgáltatásokat és termékeket kínáljon Észak Amerikában és Európában. Így a magyarországi meglévő és leendő ügyfelek már egy egységes, nemzetközileg ellenőrzött, de a helyi viszonyokat is figyelembe vevő szolgáltatásokat vehetik igénybe, mondta Tóth Ottó, a NextiraOne ügyvezető igazgatója.
A NextiraOne Kft. továbbra is ellátja Magyarországon az Alcatel üzleti kommunikációs piacra szánt termékeinek és megoldásainak kis- és nagykereskedelmét, telepítését és üzemeltetését. Ugyanakkor további gyártók termékei kerülnek be a kínálatunkba és új szolgáltatásokat nyújtanak ügyfeleinknek. Ilyenek például a hálózatbiztonsági megoldások telepítése és ellenőrzése, illetve teljes IT rendszerek üzemeltetése. Különös figyelmet fordítanak az informatikai és adatbiztonságra, amelynek nemcsak a tervezését, hanem működtetését, szakmai átvilágítását és auditálását is vállalják. Tóth Ottó szerint a tároló-rendszerek és hálózatbiztonsági munkák árbevétele éves szinten elérheti a 300 millió forintot. Az idei bevétel eléri a 2 milliárd forintot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik