Belföld

Új bőrben

Az Auto City portál elindulásakor, valami teljesen újjal igyekeztünk meglepni a hozzánk betérő látogatókat. Olyan új autós szolgáltató portállal, amelyen minden megtalálható, amire csak egy leendő és jövőbeni autótulajdonosnak szüksége lehet. Ehhez az elképzeléshez választottunk arculatot magunknak, újfajta formákkal, navigációs rendszerrel alátámasztva rendszerünk funkcióit. Időközben eltelt egy év, amely az Internet száguldó világában nagyon hosszú időnek számít, így a www.autocity.hu életében is elérkezett a következő korszak.


Új bőrben 1

A változás elsődleges célja az, hogy a tartalomnak nagyobb felületet biztosítsunk, a működést gyorsabbá, a tájékozódást és a navigálást még könnyebbé tegyük a felhasználók számára. Az alapküldetés nem változott, hiszen vertikális portálról lévén szó, a portál célja, hogy az információadáshoz, értékesítéshez, finanszírozáshoz, biztosításhoz kapcsolódó szolgáltatásokat magas szinten üzemeltesse!

2002. októberétől eltűntek a kormányok és a lenyíló fülek, amelyek eddig az Auto City szerves részei voltak. Egyszínűek lettünk ugyan, de ezáltal még színesebbek, hiszen a változás nemcsak grafikai, megjelenítésbeli, hanem teljeskörű funkcionális revolúció is. Régi szolgáltatásaink, mint a finanszírozási kalkulátor, az új- és használtautó-kereső, a kötelező-felelősségbiztosítás és CASCO-díjszámító, az apróhirdetések és az értékbecslés megmaradnak, ám használatuk egyszerűbbé és gyorsabbá válik. Emellett újabb lehetőségekkel bővítjük az Auto City funkcióinak körét, amelyek elsősorban regisztrált felhasználónk számára nyújtanak előnyöket. A „Saját profil” segítségével a portál bárki számára testre szabható, és a bejelentkezéshez kötött funkciók használata is kényelmesebb.



Új bőrben 2

Oldalaink még áttekinthetőbbek, és ami a menük alapján mégse található meg, a gyorskereső segítségével másodpercek alatt elérhetővé válik. Az egyes szolgáltatásokon varázslók vezetnek végig, amelyek lépésről lépésre mutatják az utat egyik ponttól a másikig, így ezentúl nem lehet majd eltévedni az adatrengetegben. Ha azonban valaki mégis elbizonytalanodna, a minden oldalon megtalálható „Help” – ikonok mintegy iránytűként megmutatják az utat.

Új köntöst öltenek a gépjármű adatlapok is: amellett, hogy az adatok között linkek segítségével egyszerűen navigálhatunk, a nekünk tetsző járgányokat, mindössze egyetlen kattintással, extrákkal együtt lementhetjük kedvenceink közé. Innen bármikor további adatokat kaphatunk az autóról, mint például finanszírozási, biztosítási lehetőségeket, szerviz-költségeket; használt autó esetén a kor alapján értékbecsült árat stb. Ugyaninnen lementett autóink bármelyikét feladhatjuk apróhirdetésben is.

Aki eddig szerette az Auto City-t, az mostantól rajongani fog érte, aki pedig idegenkedett tőle, az meglepődik majd, hogy mennyire könnyen, számítógépes profi módjára tud kiigazodni az ezernyi információn. Ehhez azonban először el kell látogatni a honlapra: irány a www.autocity.hu!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik