Belföld

A Shell Gas (LPG) több mint 20 országra vonatkozó szolgáltatási szerződést kötött az LLP-vel

Az LLP Budapest legnagyobb nemzetközi SunSystems bevezetése. Az LLP Budapest Kft., mint a SunSystems pénzügyi és üzleti szoftvermegoldás egyik vezető forgalmazója, szolgáltatási szerződést írt alá a Shell Gas (LPG)-vel.

A szerződés szerint az LLP budapesti képviselete világszinten több mint húsz Shell Gas (LPG) leányvállalatnál vezeti be a SunSystems vállalatirányítási rendszert.
A szolgáltatási szerződésben kiemelt helyen szerepel a projektmenedzsment, a rendszer kiépítése és lokalizálása, valamint a dokumentációkészítés. A megállapodás magában foglalja még a felhasználók oktatását és azok bevezetés utáni támogatását. Az LLP Budapest a vállalatirányítási rendszert az európai, amerikai, és ázsiai kontinensen, több mint 20 országban vezeti be. A projekt 2002. őszi indulását az Egyesült Királyságban teszt-bevezetés előzte meg. A teljes projekt várhatóan 2004 első negyedévében fejeződik be. Az ehhez szükséges erőforrás döntő részét az LLP Budapest szakértői és tanácsadói adják, amely azonban a speciális igények kielégítése érdekében néhány országban helyi alvállalkozókat is alkalmaz. „Ez a projekt az egyik legnagyobb megállapodás az LLP Csoport 10 éves történetében és örömünkre szolgál, hogy a Shell Gas (LPG) az LLP-t választotta partneréül, a több mint 20 országra kiterjedő ERP bevezetéshez.” – mondta Barbara Dreska, az LLP Budapest ügyvezető igazgatója. A bevezetésre vonatkozó tendert megelőzően az LLP már részt vett a Shell Gas (LPG) központi rendszerének kialakításában. A SunSystem bevezetésére kiírt tender értékelésében a korábbi együttműködésből származó tapasztalatok is jelentős szerepet játszottak. A projekt technikai részleteit tekintve elmondható ugyanakkor, hogy a Shell Gas (LPG) néhány telephelye már a SunSystems 4.2.5-ös verzióját használja, míg mások számára teljesen új a rendszer. A jelenlegi projekt magában foglalja a 4.2.6-os verziójú, Microsoft Windows NT alapú és SQL platformon futó SunSystems vállalatirányítási rendszer installálását és bevezetését, amely a rendszer előző verziójának használói számára a szoftver felfrissítését és a beállítások kisebb módosítását jelenti. Ezen kívül használni fogják a SunSystems Vision nevű üzleti intelligencia eszközét is, amely megkönnyíti a vezetők munkáját a jelentések és a többdimenziós elemzések elkészítésében. Az LLP a SunSystems ERP rendszert a Shell Gas (LPG) alábbi telephelyein vezeti be először: Egyesült Királyság, Argentína, Belgium, Brazília, Bulgária, Csehország, Dánia, Görögország, Hollandia, India, Lengyelország, Magyarország, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Sri Lanka, Svájc, Törökország, Vietnám. 


 Az LLP Csoportról (www.llpgroup.com) Az LLP Csoport 1992-ben alakult meg Prágában, napjainkra pedig vezető szerepet vívott ki az üzleti és pénzügyi szoftvermegoldások képviselete terén Közép- és Kelet Európában. Az LLP kínálatában szerepel a SunSystems ERP megoldása, a Pivotal CRM rendszere, a time@work idő- és költségnyilvántartó szoftver, a Fourth Shift termelésirányító megoldása, illetve az Ariba B2B elektronikus beszerzési rendszere. Az LLP 1995-ben kezdte meg kelet-európai terjeszkedését, melynek eredményeként ma már – a prágai mellett – Budapesten, Bukarestben, Pozsonyban, Szófiában, Varsóban és Zágrábban vannak irodái. Az LLP Csoport a világ számos országában vezet projekteket, így többek között Belgiumban, Olaszországban, Egyiptomban, Venezuelában, Japánban, az Egyesült Államokban és Kanadában. Az LLP Csoport ügyfélköre az üzleti élet különböző területein tevékenykedő cégekből kerül ki, a petrolkémiai ipartól a szállodákon és gyógyszergyárakon keresztül a televízió-állomásokig. Ügyfelei között megtalálható például a BP, a GlaxoSmithKline, a Johnson & Johnson, a Mirato, a Roche, a KPMG, a UPS és a Duna Szálloda Rt. További információk: LLP Budapest Kft. – Paul Brigitta Tel.: 412-2400, Fax: 412-2401 E-mail: Brigitta.Paul@llpgroup.com Web: www.llpgroup.com

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik