Belföld

2 újabb bérlővel gyarapodott a Liget Center

A Liget Center a mai napon bejelenti, hogy az irodaházba 2 újabb bérlő költözött.

A főváros jelenleg egyik legmodernebb irodaházaként számon tartott hatemeletes Liget Center fejlesztője, az ING Real Estate, az épületet egyedi építészeti stílusban és a legmodernebb technikai eszközökkel terveztette. Az irodaház kizárólagos ingatlan bérbeadója a Jones Lang LaSalle, Magyarország egyik vezető ingatlan-tanácsadója, nemrégiben két új bérlővel kötött szerződést az épületbe.

Az épület építészei, az Erick Van Egeraat Egyesült Építészek Budapest Kft., az épület legfelső, ötödik emeletén találta meg budapesti székhelyének új 550 m2-es irodáját, melyhez tartozik egy 350 m2-es terasz is gyönyörű panorámával a Városliget felé. A Bajcsy Zsilinszky út után egy sokkal nyugodtabb és – saját elképzelések – szerint megálmodott irodában működik tovább a cég újabb megbízásuk, az ING székház közvetlen szomszédságában. A Liget Center-be második bérlőként költöztek be a nyáron. A neves holland Erick Van Egeraat iroda tervezte az ING igazgatóságának jelenlegi, Andrássy úti székházát is.

A Pénztárak Garancia Alapja a Liget Center földszintjén bérel 200 m2 iroda területet, és szeptemberben költöztek az épületbe a belvárosból.

Az irodaház teljes alapterülete 7.300 m2, s az épülethez tartozik négy emelet mélygarázs is, amely 118 gépkocsi befogadására alkalmas. Az épület rendelkezik számos modern technikai eszközzel, mint például az álpadló-rendszer a rugalmas kábelezés megteremtéshez, a beépített automata árnyékoló és a sprinkler öntözőrendszer, az üvegezett és klimatizált homlokzat, a hűtőgerendás légkondicionálás és – nem utolsó sorban – a minden emeletről biztosított gyönyörű kilátás a Városligetre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik