Belföld

Online elérésű adat archívumot mutatott be az Allegro Magyarország

A mentési megoldásairól jól ismert Legato új termékcsaládját mutatták be az Allegro Magyarországnál. Elsősorban olyan vállalatoknak ajánlják a Legato megoldását ahol problémát jelent a nagymennyiségű archív vagy inaktív adat kezelése és azonnali elérése.

Napjainkban új problémákkal kell szembenéznie a vállalatoknak. Nem csak az adatok gyors növekedését nehéz követni, a megnövekedett adatmennyiségek mentése is egyre nagyobb problémát okoz. Az inaktív ám online adatok kezelése egyre nagyobb terhet ró az IT személyzetre éppúgy mint a menedzselési költségekre. A nagy mennyiségű adat miatt a visszatöltések időtartama is sokszorosa az elfogadhatónak.

A Legato DiskXtender 2000 terméke egy olyan értéknövelő megoldás NTFS fájlrendszerekhez, amellyel lehetőség van a tárterületet kiterjeszteni másodlagos tárolókra. Ezzel egy olyan innovatív informatikai megoldás bevezetésére van lehetőségünk, amellyel költséghatékonyan tehetjük fontos archív adatainkat folyamatosan elérhetővé a felhasználóink és alkalmazásaink számára. A rendszer automatikusan szabadít fel helyet a drága tároló rendszereken és olcsóbb másodlagos tárolón helyezi el az adatokat. Továbbá csökkenti a visszaállítási időt is, mivel csak az aktív fájlokat szükséges visszaállítani.
A DiskXtender megoldásával egy szabadon skálázható transzparens adattárolási lehetőséget kapunk oly módon, hogy közben hatékonyan csökkenthetjük az adatmenedzsment költségeinket.

A rendszer hat féle archiváló eszközt kezel: törölhető optikai lemez, WORM, szalag, DVD, CD és NAS.

A DiskXtender 2000-nek van olyan kiegészítése is, amely lehetővé teszi a működést SAN környezetben.
Létezik továbbá Unix/Linux környezetre készített verzió, mely az NFS fájlrendszert támogatja.

További információkat az alábbi címen vagy telefonszámon kaphat:
Allegro Magyarország Kft.
1118 Budapest, Himfy u. 7.
Tel: (+36-1) 209 91 65
Fax: (+36-1) 209 00 49
E-mail: info@allegrohungary.hu
www.allegrohungary.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik