Belföld

A K&H Bank csatlakozik a tv2 országjáró roadshow-jához

Budapest, 2002. augusztus 28. - A Kereskedelmi és Hitelbank lakáshitel játékot indított a tv2 Mobil Party-ján a nagyközönségnek. A hatodik közös állomás Székesfehérváron a Tesco parkolóban lesz, ahova augusztus 31-én, szombaton délután érkezik az országjáró roadshow. Négyen azok közül, akik a helyszínen a K&H Lakáshitel totót helyesen töltik ki, részt vehetnek a színpadi játékban, amelynek első helyezettje 100 ezer forint értékű K&H bankkártyát nyer.

2002. augusztus 31-én, szombaton 15 órakor Székesfehérvárra, a Tesco parkolóba, a tv2 Mobil Party állomására érkezik a K&H Bank lakáshitel játéka, amely a délután folyamán több ízben is bizonyítja, hogy “miénk a tér”.

A közönség egy K&H Lakáshitel totó kitöltésével nevezhet a helyszínen a színpadi játékra, amelynek első helyezettje 100 ezer forint értékű K&H bankkártyát nyer. A totó helyes kitöltői közül húzzák ki azon négy játékos nevét, akik már fent a színpadon küzdhetnek meg a főnyereményért. A totóhoz hasonlóan a színpadi társasjátékban is lakáshitel kérdésekben való tájékozottságáról kell számot adniuk a versenyzőknek. Aki elsőként éri el a társasjáték cél mezőjét, megnyeri az értékes K&H bankkártyát.

A K&H Bank a lakáshitel játékkal ezenkívül még Esztergomba látogat el szeptember 7-én a tv2 Mobil Party-jával. “Az ország második legnagyobb bankja, a Kereskedelmi és Hitelbank azért indul országjáró játékturnéra, hogy minél több emberrel megismertesse a Bank államilag támogatott lakáshiteleit, és minél közelebb hozza az önálló otthonteremtés reális lehetőségét” – fogalmazott Horváth Magyary Nóra, a K&H Bank közkapcsolati és kommunikációs ügyvezető igazgatója.

A Kereskedelmi és Hitelbank – univerzális bankcsoportként – ma már országszerte 170 fiókkal a pénzügyi szolgáltatások teljes választékát kínálja ügyfeleinek. Ezek között – a hagyományos lakossági és vállalati banki termékeken kívül (számlavezetés, befektetések, megtakarítások, hitelek, bankgaranciák, bankkártyás szolgáltatások, letétkezelés, treasury, projektfinanszírozás, stb.) – megtalálható a privát banki szolgáltatás, a befektetési alapkezelés, a lízing, az értékpapír kereskedelem, a faktoring, az élet- és nyugdíjbiztosítás, melyeket a bank leányvállalatain keresztül biztosít partnereinek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik