Belföld

Országos Strandröplabda Bajnokság a Coca-Cola Beach House-on

A Powerade támogatásával augusztus 3-4-én rendezték meg a Coca-Cola Beach House-on az Országos Strandröplabda Bajnokság döntőjét.

A két napon át tartó versenyben a férfiaknál a Szűcs-Nagy páros végzett az első helyen, a nőknél a Nyári-Héjjas duó vehette át a bajnokoknak járó kupát.

A Coca-Cola Beach House-on augusztus 3-4-én a Powerade támogatásával megrendezett Országos Strandröplabda Bajnokságon a három pontszerző fordulóból továbbjutott legjobb 8-8 férfi és női csapat mérkőzött meg a bajnoki címért. A csapatok szombaton az elődöntőkben versenyeztek a döntőbe jutásért, vasárnap pedig az első négy helyezésért folyt a küzdelem. A férfiaknál a Szűcs-Nagy páros vehette át a győzteseknek járó kupát, a nőknél pedig a Nyári-Héjjas duó vívta ki magának az első helyet.

A játszmák egyidejűleg két, egyenként 8×16 méteres pályán zajlottak, ahol a 2 fős csapatok labdamenetes pontrendszeres számítással 25 pontig játszottak. A hagyományos teremröplabda szabályaitól eltérően a strandröplabdában a férfiaknál egy mérkőzés maximum 20 perc, a nőknél 15 perc hosszú. A rendelkezésre álló idő leteltével a játszma két pont különbségig tart.

“Szikrázó napsütés, forró homok, nyüzsgés, jókedv és magas szintű teljesítés, ez volt a Coca-Cola Beach House és a strandröplabda döntő találkozása. A remek hangulatú, jól szervezett döntő ideális helyszínre talált a Coca-Cola Beach House-on. Az esemény után csak azt lehet mondani: Találkozzunk itt jövőre is!” – nyilatkozott Körösfői László, a Röplabda Szövetség elnöke.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik