Belföld

Fodrászverseny, média sport vetélkedők és a Coca-Cola light Ezüstlány a Coca-Cola Beach House-on

Mozgalmas és látványos hétvége volt a Coca-Cola Beach House-on. A Schwarzkopf Professional mesterfodrászai beach frizura versenyen vettek részt.

A Blikk, az RTL KLUB, az Őnagysága és az Elle csapata több sportban és játékban is összemérte tudását. A nap sztárvendége Molnár Éva, Coca-Cola light Ezüstlány volt, akinek versenyen kívül Muzsik Tibor mesterfodrász készített beach frizurát.

Ezen a hétvégén is izgalmas és látványos programot kínált a Coca-Cola Beach House mindazoknak, akik a pálmafás tengerparti hangulatot idéző strandon töltötték el a szabadidejüket. Szombat délelőtt a média képviselői, a Blikk, az RTL KLUB, az Őnagysága és az Elle sportos és játékos képviselői homokfociban, strandröplabdában és kötélhúzásban is összemérték erejüket. Délelőtt megérkezett a Coca-Cola light Ezüstlány, Molnár Éva is, aki médiasport vetélkedő legjobb csapatainak a nyereményt átadta. Délután a Schwarzkopf Professional mesterfodrászai, Muzsik Tibor, Karika Zsolt, Szűcs László, Matkovics Ferenc és Oravecz Mihály 10 modellnek készítettek beach frizurát a színpadon. Az árnyékban meghúzódó zsűrinek nem volt könnyű dolga a kreatív hajköltemények rangsorolásánál. A nap legjobbjának járó kiemelt díjat Oravecz Mihály nyerte el, akinek a Coca-Cola Light Ezüstlány gratulált elsőként. Versenyen kívül Molnár Évának Muzsik Tibor készített víz, szél, nap és homok álló frizurát az esti bulihoz. Este a színpadon a Romantic együttes adott élő koncertet.

“Egy ilyen hely és ilyen alkalom egészen másfajta megközelítést kíván a fodrásztól, amikor el kezd egy hajon dolgozni. Nagyon vidám és izgalmas feladat volt a Coca-Cola Beach House-on összemérni nem is annyira a tudásunkat, mint inkább a képzelőerőnket saját csapattagjainkkal. A modellek is nagyon élvezték ezt a formabontó versenyt, nekünk pedig egy szokatlan kihívást jelentett.” – fogalmazott Karika Zsolt, a Schwarzkopf Professional mesterfodrásza.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik