Belföld

Diákújságírók a Coca-Cola Beach House-on

A Coca-Cola Beach House július 10-én a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének XXII. Országos Ifjúsági Médiatáborából közel 80 diákújságírót látott vendégül.

A fiatalok sajtótájékoztató keretében rövid áttekintést is kaptak a Coca-Cola Beach House elmúlt hat évének eseményeiről.
Július 11-én már negyedik alkalommal vettek részt szervezett gyerekcsoportok vízimentő oktatásban a Coca-Cola Beach House-on.

Július 10-én a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének XXII. Országos Ifjúsági Médiatáborából közel 80 diákújságíró vendégeskedett a Coca-Cola Beach House-on, ahol a nekik rendezett sajtótájékoztatón rövid áttekintést kaptak a Coca-Cola filozófiájáról és az immár hat éve működő szórakoztató központ küldetéséről és eddigi programjairól. Miután a fiatalok minden kérdésükre választ kaptak, a Coca-Cola Beach House-on az Animal Cannibals Rap Jam Party-n bulizhattak késő estig.

A Coca-Cola Beach House-on a Magyar Élet- és Vízimentő Szövetség szakemberei idén nyáron már negyedik alkalommal tartottak vízimentő oktatást szervezett gyerekcsoportoknak. Július 11-én a XVIII. kerületi nyári napközistáborból mintegy 50 gyermek kapott elméleti és gyakorlati tanácsokat a biztonságos vízi fürdőzéshez. A tartalmas és játékos program végén minden résztvevő oklevéllel térhetett haza. Augusztus 2-án a Fővárosi Gyermekotthon Oroszlányi Gyermekotthonának fiataljai vendégeskednek a Coca-Cola Beach House-on.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik