Belföld

A leköszönő kormány újabb kezességet vállalt

24.hu
24.hu

2002. 05. 22. 18:30

[FN] Készfizető kezességet vállal a kormány a Magyar Televízió és a Magyar Rádió működésének finanszírozásához - mondta el Borókai Gábor kormányszóvivő a kormányülést követő sajtótájékoztatón. A Magyar Televízió közalapítvány kuratóriuma 12 milliárd, a Magyar Rádió közalapítvány kuratóriuma pedig 2 milliárd forintnyi hitel felvételéről dönthet. A kormány határozott a pártok támogatását érintő költségvetési fejezet módosításáról is. A Fidesz 106,4, az MSzP 125, a Magyar Demokrata Fórum 110 a Centrum párt pedig 40 millió forinttal kap több támogatást az eddiginél. A Független Kisgazdapárt 225, az Szdsz 7,5, a Miép 85,8, a Munkáspárt 19,3, a KDNP 26,5, az MDNP pedig 17,9 millió forinttal kap kevesebbet, mint eddig. A kormány elkészítette a felsőoktatás fejlesztésének kiemelt céljairól szóló dokumentumot is. Ez tartalmazza a hallgatói létszám emelését, a jóléti rendszer fejlesztését, a hátrányos helyzetűek esélyegyenlőségének segítését és a kormányzati ciklus során elindított beruházások befejezését.
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2015. június 19.
Szorosan egymásra záródva parkolnak a gépjárművek a főváros VII. kerületének egyik mellékutcájában. A furgon néhány centiméteres távolságot hagyva állt be az előtte és mögötte álló járművek közé.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.