Belföld

A Bon-Bon írta alá elsőként a szerződést a Coca-Cola Beach House-ra

A Coca-Cola Beach House június 15-én hatodik alkalommal nyitja meg kapuit Siófokon. A homokos strand területe idén még nagyobb lesz, a színpadi technika is gazdagodik, és megújult étterem várja a vendégeket. A hétéves Bon-Bon zenekar, amely a Coca-Cola Beach House fennállása óta eddig minden nyáron fellépett, a koncertet adó zenekarok közül elsőként írta alá ünnepélyes keretek között a szerződését.

Újdonságok a Coca-Cola Beach House-on

A Coca-Cola Magyarország immár hatodik éve hívja a szórakozni, sportolni és játszani vágyókat a Coca-Cola Beach House-ra. Az igazi trópusi hangulatot idéző pálmafás, napágyas strand területe idén még nagyobb lesz, a színpadi hang és fénytechnika megújul és az étterem is átalakul. A Balaton part egyetlen tengerpartot idéző sport és szórakoztatóközpontja idén is tíz héten át tart majd nyitva.
A Coca-Cola Beach House 1997-ben nyitotta meg először kapuit Siófokon. Az első évben több mint 300 ezer látogatót vonzott a szórakoztató központ. 1998-ban a Coca-Cola Beach House az ország 11 városába is elvitte a homokos trópusi tengerpart hangulatát. A következő évben a napozni vágyók már egy Coca-Cola kontúrüveg alakú stégen is élvezhették a nyár örömeit. 2001-ben már több mint félmillióan látogattak el a strandra, amelynek legnagyobb újdonsága a 25 méter hosszú 2 méter mély medence volt. A nappali programokon kívül a Coca-Cola Beach House este is bőséges szórakozási lehetőséget kínált vendégeinek. Előző években már a nagysikerű magyar előadók koncertjein kívül mezítlábas táncpartikon és DJ partikon bulizhattak a Coca-Cola Beach House vendégei.

Nyáresti koncertek és egész estés táncpartik

A korábbi évekhez hasonlóan augusztus 20-ig szerda és szombat esténként ismert magyar zenekarok adnak koncertet, de lesznek olyan tehetséges, már bemutatkozott együttesek is, akik eddig még nem léptek fel a Coca-Cola Beach House nagyszínpadán. Az első alkalommal láthatják élőben a Coca-Cola Beach House vendégei a Crystalt, amelynek első albuma, a “Két utazó” 2001-ben “Az év hazai pop albuma” Arany Zsiráf díját kapta, és ugyanabban az évben az Emerton-díj zsűrije szerint “Az év felfedezettje” volt. Szintén új fellépő lesz a Zanzibar, amely a “Nem vagyok tökéletes” című albumáért idén április végén aranylemezt vehetett át. A 10 hét alatt közel 20 alkalommal színesítik ingyenes, élő koncertek a Coca-Cola Beach House programját.
Az új fellépők mellett természetesen sok vissza-visszatérő zenekar is fellép 2002 nyarán. Az 1995-ben megalakult Bon-Bon szakmai karrierje és a Coca-Cola Beach House története szorosan összekapcsolódik. Az együttes élőben elsőként 1997-ben a Coca-Cola Beach House megnyitóján mutatkozott be, és azóta évről-évre közkedvelt fellépő vendége a szórakoztató központnak. Idén, a hat évvel ezelőtti nyárhoz hasonlóan, szintén ők adják a nyitókoncertet. Ebből az alkalomból a Bon-Bon május 16-án elsőként írta alá a szerződését a Coca-Cola-val. A zenekarnak eddig hét albuma jelent meg, amelyek közül a “The Name is Bon” című 2000-ben aranylemez lett. Az együttes a 2002 januárjában bemutatott “Valami Amerika” című nagy sikerű magyar filmvígjáték főcímdalát is jegyzi.
A hét többi estéjén idén is izgalmas táncpartik lesznek Minden pénteken például latinos hangulatú Coke& Bacardi buli várja a fiatalokat.

“Mindjárt becsomózok ettől a nyártól” – csomógyűjtő nyári nyereményjáték

A közkedvelt Coca-Cola nyári nyereményjátékok szinte már elengedhetetlen részévé váltak a szezonnak. Az emberek minden évben szenvedélyesen gyűjtötték kedvenc italuk kupakjait, és megfelelő számú kupak esetén értékes ajándékot nyertek. A Coca-Cola ebben a szezonban “Mindjárt becsomózok ettől a nyártól” elnevezésű játékra invitál mindenkit. Az akció újdonsága, hogy a Coca-Cola Beach House-on egy izgalmas csapatversenyre is lehetőséget nyújt annak, aki barátaival szívesen részt venne egy ilyen vidám játékos napon. A jelentkezők közül négy alkalommal sorsolással 8 csapat jut be az elődöntőkbe, amelyek csütörtöki napon 10-14 óra között lesznek a Coca-Cola Beach House-on. Az elődöntőkben a 8 csapatnak azonos játékos feladatokat kell teljesíteniük, és két csapat jut tovább a döntőbe, amelyek az elődöntőkkel azonos napokon, délután kezdődnek. A legügyesebbek akár nettó 5 millió forintot is nyerhetnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik