Belföld

Fenstherm Kft: Európai minőséget a legkedvezőbb áron

A Fenstherm Kft. 1998. elején jelent meg a hazai műanyag-ablakgyártás piacán és napjainkra e terület piacvezetője lett.

Országszerte közel 200 helyen kínálják a kereskedő partnerek a Fenstherm nyílászárókat a gyártó által elvárt egységes feltételekkel.

A Fenstherm Kft (http://www.fenstherm.hu) folyamatosan törekszik arra, hogy a legkedvezőbb piaci árakat nyújtsa viszonteladóinak és rajtuk keresztül a végső megrendelőknek is. A három- és ötkamrás profilrendszerek felhasználása, a kiváló termékpaletta, a több éves gyártói tapasztalat, az elsőrendű nyugati gépsorokon zajló gyártás és a vevőbarát üzletpolitika miatt 2001-ben Magyarországon a legtöbb család Fenstherm műanyag ablakot vásárolt.

A Fenstherm Kft. munkatársai minden tudásukkal arra törekszenek, hogy 2002-ben se legyen ez másként, hiszen a cég közel 300 millió Ft-os gépberuházás előtt áll, mely a jelenlegi havi 25.000 m2-es kapacitást megduplázva a növekvő nyílászáró igényhez alkalmazkodik, új munkahelyeket teremt és rövidíti a gyártási ciklust. A kapacitás ilyen jelentős bővülése az eddig fel nem tárt hazai és a külföldi piacok felé fordította a menedzsment tekintetét.

A Fenstherm műanyag nyílászárók minden építési technológiához illeszkednek, egyaránt beépíthetők családi házakban, intézményekben (pl. iskolák, kórházak) vagy ipari épületekben. Az egyedi méretek szerinti gyártásnak és az utólagos beszerelési módnak köszönhetően nemcsak új építésnél, hanem épület rekonstrukciók során is előtérbe kerül alkalmazásuk.

A vállalat a megrendelő fantáziájának szabad utat hagyva készít kívánt alakzatú, íves, színes, tetszetős osztású, igényelt díszítésű, energiatakarékos és tartós ablakokat, elegáns bejárati ajtókat, melyek harmonikusan illeszkednek az épített környezetbe, ezzel varázsolva otthonná az épületet.

A cég önmagával szembeni elvárásként fogalmazta meg, hogy minden család számára az igényeknek és elvárásoknak tökéletesen megfelelő, könnyen használható, kezelhető és kis karbantartás-igényű, tartós termékeket kínáljon 7 év garanciával. Ugyanakkor fontosnak tartja, hogy a legszigorúbb környezet- és egészségvédelmi követelményeknek is megfeleljenek a gyártó sorainkról lekerülő ablakok, ajtók.

A honi nyílászáró-gyártás piacvezetőjeként a Fenstherm Kft. fontosnak tartja, hogy magasabb műszaki és esztétikai követelményeket kielégítő nyílászárók is felkerüljenek a gyártmánypalettára, természetesen kategóriája legkedvezőbb árával.

A Fenstherm legfontosabb termékkategóriái:

FENSTHERM CLASSIC (PA 2000 profilrendszer) – A takarékos luxus
FENSTHERM ELEGANT (PA 3000 profilrendszer) – A Jövő jelene
FENSTHERM AVANTGARDE (VEKA Softline profilrendszer) – Európa üzenete

Fokozott hővédelmi üvegek alkalmazásával az ablakok, ajtók hőátbocsátási tényezője Kw=1,8 W/m2K alá csökkenthető, mely megfelel a Széchenyi-terv keretében meghirdetett “A lakossági energiamegtakarítás támogatása” tender követelményeinek, így nyílászáró csere esetén a cég megrendelői a költségeik 30 %-t visszaigényelhetik. A program gyártóval kapcsolatos valamennyi elvárásának megfelel a Fenstherm Kft. és termékei (ÉMI, ISO 9002, MABISZ, stb).

A kiemelt viszonteladó partnereknél a járatos méretű nyílászárókból nagy volumenben tartott raktárkészlet a vásárlók igényeinek gyors kielégítését szolgálja, az országos viszonteladó-hálózat pedig folyamatos akciókkal, szaktanácsokkal, ötletekkel, beépítési és szervízszolgáltatással áll az érdeklődők rendelkezésére.

FENSTHERM Nyílászárógyártó és Forgalmazó Kft
3390 Füzesabony Hunyadi u.72.
Tel./fax. 36/542-577, 542-585
http://www.fenstherm.hu
fenstherm@agria.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik