Belföld

Online CASCO

Új elemmel bővült a netrisk.hu online biztosítási alkusz szolgáltatási rendszer. A CASCO biztosításokat tarifáló program 6 biztosítótársaság (Allianz Hungária Biztosító Rt, Argosz Biztosító Rt, AXA Biztosító Rt, Európa Biztosító Rt, Generali-Providencia Biztosító Rt, OTP-Garancia Biztosító Rt) teljes körű CASCO termékének díjajánlatát adja meg az érdeklődőknek.

Az ajánlatok szolgáltatásai egységesen tartalmazzák a töréskár, elemi károk, lopáskár, üvegtörés kockázatokat és kiegészítőként a gépjármű szériafelszereltségét meghaladó tartozékok is biztosíthatók.
A program által felkínált önrészesedési variációk teljes kihasználásával egy-egy biztosítótól 8 különféle díjajánlatot kaphatunk. A választható önrészesedések százalékos része 10 vagy 20% lehet, míg az abszolút összegben meghatározott önrész 20eFt-tól 200eFt-ig terjedhet.
A program segítségével mintegy 9000, különböző típusú gépjárműre számolhatunk CASCO díjat, ez jelenleg az 1997-es évi kifutású vagy ettől fiatalabb autókat jelenti.
A biztosítók ajánlatainak, szolgáltatási feltételeinek megismerésében nyújt segítséget a CASCO-INFO, melyben hasznos tanácsok, termékleírások és a CASCO biztosítási szabályzatok is megtalálhatók.

CASCO díjszámítás
CASCO-INFO

Ajánlott videó

Olvasói sztorik