Belföld

Minolta-QMS PagePro 9100

A Minolta Magyarország Kft. egy igazi nehézbombázóval, a Minolta-QMS PagePro 9100-zal kíván bemutatkozni a felsőkategóriás fekete-fehér lézernyomtatók piacán. A teljes egészében Minolta-QMS fejlesztésű nyomtató 35 lap/perc nyomtatási sebessége és max. 150000 nyomtatás/hó terhelhetősége magáért beszél.

A PagePro 9100 teljesítményén kívül, nyomtatási minőségben is kiemelkedő, mivel felbontása eléri az 1200 x 1200 dpi-t, ami éles kontúrokat és kiváló szürkeárnyalatokat biztosít. Az automatikus emulációválasztás lehetővé teszi, hogy a nyomtatási feladatnak megfelelő PostScript 3, PCL 6, vagy akár PDF emulációban nyomtasson a gép.
A standard Ethernet 10/100BaseTX hálózati interfésznek, az új Crown III technológiának, a gyors RISC processzornak és a maximálisan 512 MB-ig bővíthető memóriának köszönhetően, a nyomtató még a legnagyobb hálózatokban is megállja a helyét. A nyomtató Interneten keresztül felügyelhető, így könnyedén ellenőrizhető a kellékek fogyása, a nyomtatási munkák, a nyomtató beállításai. Opciós merevlemezzel megoldható a hálózati költségfigyelés, ekkor egyetlen egy nyomtatási munkáról több tucat adatot tudunk lekérdezni, illetve tárolni.

A PagePro 9100 a szokásos papírméreteken kívül támogatja az A3-as formátum nyomtatását is. A nyomtató alapkiépítésben egy 500 lapos univerzális papírkazettával és egy 200 lapos univerzális kézi adagolóval rendelkezik és szükség esetén még további 3 db 500 lapos papírkazettával bővíthető. A kiegészítők között megtalálható még a duplex egység, amely automatikus kétoldalas nyomtatást tesz lehetővé, a 4-rekeszes címezhető laprendező és a digitális színes szkenner.

A PagePro 9100 a – Minolta-QMS többi nyomtatóihoz hasonlóan – kiváló ár-teljesítmény aránnyal dicsekedhet. Nettó végfelhasználói ára meg fog egyezni egy közepes teljesítményű A4-es hálózati fekete-fehér lézernyomtató árával, tehát 500000,-Ft alatt lesz.

MINOLTA Magyarország Kft.
http://www.minolta.hu
Tel.: 206-22-66

Ajánlott videó

Olvasói sztorik