Belföld

Pünkösdi vigadalom a Polgár Pince Panzióban

A Polgár Pince Panzió szeretettel meghívja Önt és kedves barátait hagyományos Pünkösdi Vigadalom rendezvényére, melyet idén május 19-én tart Villányban, a Bortrezor Pincében.

A borturizmus és gasztronómiai különlegességek kedvelőinek a villányi Polgár Pince Panzió (http://www.polgarpince.hu) rendszeresen szervez különféle rendezvényeket az egész év során (http://www.polgarpince.hu/bortrezor.htm).

Legközelebb május 19-én látják vendégül a Villányba látogató érdeklődőket a Pünkösdi Vigadalom alkalmából, melyen a következő programok kerülnek megrendezésre:

– Kiállítás megnyitó és a Boros köszöntő kezdete
Rumann Emil magyarbólyi ötvös képei és kisplasztikái
– Táncbemutató a szigetvári Adria Sigó Táncegyüttes előadásában
– Borbál és vacsora, Borkirály és borkirálynő választás, tombola

A színvonalas programok mellett természetesen a hagyományos vidéki ételek és az elmaradhatatlan Polgár borok sem hiányoznak majd.
A fokhagyma krémleves, silleres káposzta, paprikás svábkáposzta, sajttál és aranygaluska elfogyasztását követően a vendégek Olaszrizlinggel, Kadarka Sillerrel, Rosée Cuvée-vel, Rubin Cuvée-vel, Cabernet sauvignon és franc-kal, valamint Szemelt rizlinggel fokozhatják a kulináris élvezeteket.

A programra ellátogatók 5 950 Ft/fő díjért vehetnek részt a rendezvényen, a klubtagok és a Bacchus pünkösdi bortúra résztvevői kivételével akik 1.000 forint/fő kedvezményben részesülnek.

A Pünkösdi Vigadalmon megjelenők szerencséjüket is kipróbálhatják a tombolahúzás során, melynek bevételeit a hagyományokhoz híven jótékonysági célokra fordítja a Polgár Pince Panzió, így a legjobb borász tanuló illetve a villányi óvoda javára.

Jelentkezőket a szervezők május 10-ig várnak az alábbi címen:
7773 Villány, Hunyadi J. u. 19.
Tel/Fax: 72/492-194
E-mail: polgarp@axelero.hu
Web: http://www.polgarpince.hu/ kapcs/kapcs.htm

A szervezők igény szerint szállásról is gondoskodnak!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik