Belföld

Michelin intranet

Az információk gyors, már nem is napra hanem inkább percre kész áramoltatása elengedhetetlen a versenyben maradáshoz.

A cégen belüli hatékony információáramlás nélkül pedig nem is lehet elvárni, hogy a gépezet jól teljesítsen. A Michelin Magyarország Kft. a Multi M Stúdiót bízta meg vállalati intranet rendszerének elkészítésével, mely a hagyományos információs csatornákat, például a hírlevelet is leváltva új lendületet ad a munkának.
A rendszer a Michelin image köntösében egyértelműen a funkcionalitást szem előtt tartva a legmodernebb technikával készült, gyorsan átlátható és könnyen kezelhető menürendszerrel fogva össze a tartalmat. A dinamikus aláfestő zenével kísért flash intro bejelentkezéskor jól összefoglalja azt a más nívót, amely a rendszer használatba vételével jellemzi a munkatársak információellátásának új korszakát. Egy akár nem is nyomtatott, hanem már modernül elektronikus formában továbbított hírlevéllel szemben az új rendszer minden előnyét felsorolni nehéz lenne, de a tetszőleges számú nyelven visszamenőleg is elérhető virtuálisan korlátlan mennyiségű tartalom önmagában elég. Szervesen kapcsolható a világcég globális rendszerébe, jut hely a hivatalosabb részeknek, mint például a sajtóközlemények és szakmai hírek valamint kiszolgálja a munkatársak mindennapi életéhez kapcsolódó informálisabb igényeket is, tájékoztatva akár a munkaerőáramlásról, a szervezett családi sporthétvégéről vagy a Michelin gumikkal elért sporteredményekről.
A Michelin cég igazán előremutató új terméke a világon elsőként nagy sorozatban gyártott defektmentes PAX gumiabroncs. A PAX rendszer legnagyobb előnye, hogy az ilyen gumival felszerelt jármű a defekt után is irányítható marad, az abroncsok nem fordulnak le a kerékpántról, és az autó még 200 km-t tehet meg a lyukas abroncsokon akár 80 km/h sebességgel. A Multi M Stúdió által készített intranet pedig olyan, mintha a belső információáramlás is ilyen kerekeket kapott volna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik