Belföld

Corporate Governanace – Hatékony vállalati kormányzás ESTUDO konferencia

Hatékony vállalati kormányzás - Corporate Governance Vállalati vezetők találkozója magyar-angol nyelven ESTUDO Konferencia.

Témakörök: Mi is a Corporate Governance, milyen kultúrája van Magyarországon és külföldön? Kiknek kell elsajátítani a vállalati kormányzást? Egy “vállalati kormányzó” bemutatkozik Gyakorlati, tapasztalati beszámoló egy vezető szemszögéből. Fúziók, tulajdonosváltások egy vállalat életében. Milyen kihívásokat és buktatókat rejt egy ilyen helyzet a vezetők számára? Fúziók, tulajdonosváltások egy vállalat dolgozójának életében. Kultúrák harmonizálása. Könyvvizsgálók szerepe a vállalati kormányzásban, tevékenységük vállalati értékelést befolyásoló hatása. Kapcsolatuk a vállalati irányításban érdekeltekkel. Interkultúrális jelenségek egy vegyes-vállalat életében. Tapasztalati beszámoló egy külföldi vezető nehézségeiről egy magyar vállalat élén. Igazgatók, FB tagok kiválasztása, képzése. A tulajdonosok, FB tagok és operatív vezetők jó kommunikációjának feltételei. A vállalat hatása a külső környezetre és annak viszonthatásai.

Előadók: Angyal Ádám egyetemi tanár, Vezetésszervezés Tanszék, BKÁE; Bojár Gábor elnök-vezérigazgató, Graphisoft; Czakó Borbála partner, Corporate Finance igazgató, Ernst & Young; Bonifertné Szigeti Márta humán erőforrás tanácsadó; Dr. Sugár Dezső elnök, Magyar Könyvvizsgáló Kamara; Primecz Henriett egyetemi adjunktus, BKÁE; Anko Reijnders Managing Director, Leo Burnett Budapest; Dr. Bencze Miklós ügyvezető igazgató, ConCreo Res

Cégünk rövid bemutatása:
Az ESTUDO Rendezvényszervező Iroda egy sikeres múltra visszatekintő kereskedelmi profilú vállalkozás (Novitrade Kft.) berkein belül 2002. januárjától induló konferencia-
és rendezvényszervező társaság, mely az eredeti tevékenységi kör kiszélesítésével
kívánja a cég piaci pozícióját tovább erősíteni.

Ebben az évben közel 40 konferenciát tervezünk 30-150 főig. Konferenciáink a gazdasági élet különböző szervezeteinek, önkormányzatoknak, és non-profit szervezeteknek egyaránt szólnak. A különböző területeken megcélzott közönség elsősorban döntési helyzetben lévő vezetőkből, illetve az ilyen pozíciók potenciális jelöltjeiből kerül ki, de szervezünk hobbi és életmód jellegű rendezvényeket is.
Meghívott előadóink kvalitása, kiterjedt gazdasági kapcsolatrendszerünk, tapasztalataink, szaktudásunk mind garantálják, hogy a legújabb ismereteket a legmagasabb színvonalon közvetítsük Önöknek.

A Novitrade Kft. 1994 októberében alakult 80 M Ft-os alaptőkével. A cég fő tevékenységei közé (Ikarus) autóbusz alkatrészek exportja és importja tartozik de ezek mellett szervizberendezés, élelmiszer, közszükségleti cikkek exportjával is foglalkozik.
Az alkatrészek eladása saját raktárból történik. Jelenleg a Kft.-nek több külföldi képviselete van, pl: Ungváron (Ukrajna), Tashkentben (Üzbekisztán), Szent Péterváron (Ororszország).
Főbb piacaink a FÁK országok, Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Tunézia, Kanada, Németország, USA.
Az alkatrész export mellett közúti járművek (elsősorban buszok) exportjával, valamint exportszolgáltatásként járművek nagyjavításával is foglalkozunk. Az évek folyamán a cég jelentős ingatlanvagyonra tett szert, melynek hasznosítása is a feladatok közé tartozik.
Reméljük, hogy mihamarabb üzleti partnereink sorában köszönthetjük!

Aktuális programjainkról honlapunkon (http://www.estudo.hu) tájékozódhat!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik