Belföld

Vezetői tréning – HR A GYAKORLATBAN – közép – és felsővezetők részére

A humán menedzsment gyakorlati alkalmazása. 2002. április 04-05.

Kedves Hölgyem! Tisztelt Uram!

Napjainkban a folyamatosan és mind gyorsabban változó piaci igények egyre nagyobb kihívást jelentenek a vállalatoknak. Az új kihívások már megkövetelik a cégektől, hogy világstratégiát dolgozzanak ki, melyben mind a vállalkozási, mind a marketing stratégiák stb. mellett helyet kap a részletesen kidolgozott HR stratégia.
Két napos rendezvényünk keretében gyakorlati megközelítésben találkozhat a HR tevékenységgel. Tréningünk segítségével elsajátíthatja az interjúztatás technikáit, megtanítjuk az önéletrajzok és pályázati anyagok egyszerű és gyors szűrési módszereire, megismerheti a toborzási lehetőségeket a naprakész piaci helyzetet felmérve, összefoglaljuk az online állásközvetítők ajánlatait. Mindezek mellett kitérünk a munkajog alapkérdéseire is.

A programot illetően, egy csütörtöki és pénteki napon kellemes, szép, nyugodt környezetben várjuk jelentkezőinket Pilisborosjenőn. Az első napi tréning 17 órakor zárul, mely nem jelenti a nap végét, hiszen 19 órakor várjuk a szálloda éttermébe egy nagyszabású közös vacsorára.
A második nap, reggelijük elfogyasztása után 9 órakor veszi kezdetét a tréning, és az ebéd után még egy előadás erejéig visszavárja Önt a “tréningterem”.
Jelentkezőink a rendezvény alatt a szálloda szabadidős szolgáltatásait is igénybe vehetik – kondi terem, szauna, streetball, lengőteke, tenisz, kerti grillezés, ping – pong, kerékpár.

Reméljük, két napos tréningükön Önt is a résztvevők között köszönthetjük.

Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal.
Üdvözlettel:

Kovács Zsuzsanna
Marketing és PR vezető
Tel.: 06 1 225-8875

Időpont: 2002. április 04-05.
Helyszín: Hotel Aura***
Cím: 2097 Pilisborosjenő, Fő út 1.
Részvételi díj: Konferencia (2002.03.21-22.) 150.000 Ft + ÁFA/fő
Szervező: JobCenter Online Kft.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik