Belföld

Shaker Flash alapú prezentációkészítő és Coedu Tudásháló bemutatása a CeBIT-en

Március 13-20. között rendezik Hannoverben Európa legjelentősebb informatikai és telekommunikációs kiállítását a Cebitet (www.cebit.de), amelyen idén a világ 60 országának képviseletében több mint 8000 cég állít ki. A Mimóza Kommunikációs Kft. (www.mimoza.hu) történetének jelentős állomásaként, első alkalommal szerepel a kiállítók között, a Szoftver és Internet szekcióban mutathatja be legújabb fejlesztéseit.

A MIMÓZA standján két premiernek is tanúja lehet a látogató: bemutatásra kerül Shaker Flash alapú prezentációkészítő alkalmazás és a Coedu Tudásháló.

Shaker online prezentációkészítő szoftver új dimenziókat tár fel a prezentáció készítés világában. A forradalmian új animációs prezentációkészítő a vállalati arculatépítés új eszköze, amely támogatja a szervezeti identitás megerősítését és animációs elemeivel sikeresen reprezentálja a vállalat személyiségét.

A Coedu egy oktatási anyagok és szakértelem átadására és tárolására kifejlesztett alkalmazás, melynek használata a szervezeti oktatási programok keretében stratégiai jelentőségű és fontos tényező lehet az üzleti előnyszerzésben. A Coedu változatos kurzusaival és lebilincselő felületével költséghatékony vállalati oktatást biztosít.

Szeretettel várjuk a Cebiten, a Hall3 Stand C56/1 számú standunkon, ahol kollégáink bővebb információkkal szolgálhatnak termékeinkről, vagy a kiállítás után irodánkban:

Szabó Ákos
ügyvezető igazgató

Mimóza Kommunikációs Kft.
1126 Budapest, Böszörményi út 20-22.
Telefon: 489-51-80
Fax: 489-51-89
e-mail: info@mimoza.hu
www.mimoza.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik