Belföld

Sárgavonal.hu – ahol találkozik a kereslet és a kínálat

A Sárgavonal (www.sargavonal.hu) küldetése az ember és a technológia ötvözésével megvalósított kereslet és kínálat koncentráció; mely lehetővé teszi a személyesség megőrzését a telefonon, interneten keresztül és wap segítségével történő hatékony üzleti partnerkeresésben.

Megújult internetes arculattal és rendszerrel, valamint wap kommunikációval szolgálja ki ügyfeleit az 1994-ben telefonos szakmai tudakozóként alakult társaság. A cél a kommunikációs csatornák teljes körű kihasználása annak érdekében, hogy a keresleti oldal szereplői, költség -és időtakarékosan találják meg a nekik megfelelő kínálatot nyújtó vállalkozásokat.

A piaci információk megszűrésének és a célcsoport hatékony elérésének kettős igényét ezentúl nemcsak a (06-1) 3-97-97-97-es telefonszám segítségével, hanem az Internet és mobilkommunikáció révén is szolgálja a Sárgavonal.

Az online rendszerbe jelentkező vállalatok számára alapadataik adatbázisban való tárolásán, rendszeres aktualizálásán kívül (technológiai elem) számos marketingeszköz is rendelkezésükre áll üzenetük megfelelő helyre és időben történő eljuttatására. A honlap keres-kínál (http://www.sargavonal.hu/2k/) rovatán keresztül a tagoknak lehetőségük van vételi és eladási szándékuk folyamatos közlésére, az üzleti ajánlat (http://www.sargavonal.hu/cgi-bin/businessoffers) oldalain pedig speciális, többnyelvű ajánlatok megtételére. A Sárgavonal tagság birtokosai a fogyasztók elérése mellett megvalósíthatnak vállalatközi kereskedelmet is a híreink (http://www.sargavonal.hu/cgi-bin/news) menüpont információinak felhasználásával.

A Sárgavonal tervei között napi 1000-1500 kontaktus és 30.000 tagsági viszony megteremtése szerepel, mellyel párhuzamosan egy átfogó kereskedelmi, szakmai, általános, valamint közhasznú információs adatbank valósul majd meg a tulajdonosok szerint. A kereslet-kínálat koncentráció területén a vállalat-fogyasztó tranzakciók mellett tovább erősítik a vállalatközi kapcsolatokat, az üzleti partnerek egymásra találását pedig piackutatási, telefonmarketing szolgáltatásokkal, igénytérképek összeállításával kívánják gyorsítani.
A társaság üzleti modelljében az internet és a wap a többi kommunikációs eszközt (nyomtatott média, telefonos ügyfélszolgálat) kiegészítő megoldásként szerepel; egyrészről lehetővé teszi újabb fogyasztói rétegek bevonását a keresleti oldalon, másrészt költséghatékonyan biztosítja a megjelenést egy új csatornán a kínálat számára.

A Sárgavonal szolgáltatásai a keresleti és kínálati oldal szereplőinek egyaránt hasznosak, mindenki profitálhat az üzleti vagy szakmai partnerkeresésben, akár idő, akár költségmegtakarítás formájában. A megújult internetes külső és az újonnan bevezetésre kerülő wap elérés is ennek a megtakarításnak a növelését célozza.

A Sárgavonal honlapját és rendszerét a BlazeArts Kft. (http://www.blazearts.hu) készítette.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik